Accident feroviar în Plătărești

Print Friendly, PDF & Email

trenUn echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Gărzii de intervenţie Budeşti a fost solicitat să acţioneze pe raza localităţii Podu Pitarului, comuna Plătăreşti, pentru acordarea primului ajutor unei persoane, care prezenta traumatisme în urma unui accident feroviar.

În data de 01.02.2014, ora 18.04, un echipaj SMURD din cadrul Gărzii de intervenţie Budeşti a fost solicitat prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă, să intervină pe raza localităţii Podu Pitarului, comuna Plătăreşti, la trecerea de nivel cu calea ferată, pentru preluarea şi acordarea primului ajutor unei persoane de sex masculin, Petre T., în vârstă de 57 de ani, victima unui accident feroviar (autoturismul în care se afla acesta, ca şi pasager pe locul din dreapta faţă, fiind acroşat uşor de un tren).
La sosirea echipajului de prim ajutor SMURD, bărbatul era conştient, nu necesita descarcerare şi acuza dureri la nivelul coloanei vertebrale, şi la nivelul claviculei drepte, prezentând traumatisme uşoare.
Paramedicii SMURD au acordat primul ajutor bărbatului, i-au aplicat guler cervical, l-au imobilizat şi l-au transportat de urgenţă la Spitalul Sf. Pantelimon din Bucureşti.

Please enter banners and links.

Next Post

Spaţiile pentru vânzarea florilor, modernizate în Piaţa Big

joi feb. 6 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Miercuri, 5 februarie, patru spaţii de comercializare a florilor au fost date spre folosinţă, în Piaţa Big. Cele patru societăţi care vând flori, au fost schimbate din fosta locaţie, în cea nouă, iar preţul va creşte cu un euro pe metrul pătrat, de la 4 […]