Videoconferințe de dragul întâlnirii, marca Victor Ponta

foto victor pontaLuni, 3 februarie, la ora 15,00, a avut loc, la sediul Prefecturii Călăraşi, o videoconferinţă a Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă(CNSU) cu prefecţii judeţelor, ce a fost condusă de premierul Victor Ponta. Aşa cum ar fi fost de aşteptat, în cadrul videoconferinţei, ar fi trebuit să se discute eficienţa măsurilor luate în localităţile afectate de viscol şi de căderile masive de zăpadă. Numai că, spre suprinderea reprezentanţilor Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, videoconferinţa prezidată de Victor Ponta a durat, fix, 5 minute. Premierul a anunţat ridicarea stării de alertă ce a fost instituită zilele trecute în judeţele: Buzău, Brăila, Vrancea, Constanţa, Tulcea, Călăraşi şi Ialomiţa. De asemenea, în câteva cuvinte, premierul a avertizat că, după această perioadă, vor urma inudaţiile.
În acelaşi timp, a mulţumit tuturor instituţiilor implicate în acţiunile de deszăpezire şi la salvarea persoanelor afectate de intemperii, lucru care putea fi făcut și în absența presei, atâta vreme, când, în momentul în care se discută lucrurile importante, după aceste briefinguri, presa este invitată să părăsească sala.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Accident feroviar în Plătărești

lun feb. 3 , 2014
Un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Gărzii de intervenţie Budeşti a fost solicitat să acţioneze pe raza localităţii Podu Pitarului, comuna Plătăreşti, pentru acordarea primului ajutor unei persoane, care prezenta traumatisme în urma unui accident feroviar. În data de 01.02.2014, ora 18.04, un echipaj SMURD din cadrul Gărzii […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!