Accident cu victime în municipiul Călăraşi: o persoană şi-a pierdut viaţa

Print Friendly, PDF & Email

DSC_0029Un echipaj de descarcerare şi un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Detaşamentului de pompieri Călăraşi a fost solicitat să intervină, marţi, 10 martie,  pentru salvarea a două persoane surprinse de căderea unui perete, în timp ce acestea lucrau la demolarea unei case dezafectate.

Un bărbat în vârstă de 36 de ani, Mihail M. şi-a pierdut viaţa, acesta prezentând leziuni foarte grave în zona capului, incompatibile cu viaţa Acesta a fost declarat decedat de către medicul încadrat pe ambulanţa S.A.J. Călăraşi.

Pompierii militari încadraţi pe autospeciala de descarcerare au folosit echipamentele din dotare şi au extras o altă victimă de sex masculin, Liviu P., în vârstă de 51 de ani, pe care au predat-o paramedicilor SMURD şi echipajelor S.A.J.

Bărbatul în vârstă de 51 de ani, surprins sub dărâmături, prezenta traumatisme la nivelul membrelor inferioare şi multiple excoriaţii pe tot corpul.

Paramedicii SMURD în colaborare cu echipajele S.A.J. sosite la locul intervenţiei, i-au acordat primul ajutor acestuia, l-au imobilizat pe targă, i-au aplicat guler cervical şi i-au administrat oxigen, după care l-au transportat de urgenţă la spitalul din Călăraşi.

Alte două persoane de sex masculin, care lucrau la demolarea respectivei case, se află în afara oricărui pericol, acestea nefiind afectate de prăbuşirea peretelui.

Organele abilitate urmează să stabilească cu exactitate împrejurările în care o persoană şi-a pierdut viaţa, iar cealaltă a suferit vătămări corporale.


DSC_0025 DSC_0027 DSC_0032

Please enter banners and links.

Next Post

Şapte şcoli călărăşene vor beneficia de lucrări de termoizolare, finanţate din fonduri europene

joi mart. 12 , 2015
Unul din obiectivele imediate aflate pe agenda de lucru a primăriei Călăraşi îl reprezintă reabilitarea termică a unităţilor de învăţâmânt, având în vedere creşterea continuă a preţului gazelor naturale. După cum se cunoaşte, o asemenea iniţiativă a fost pusă în practică în urma accesării fondurilor europene, puse la dispoziţie prin […]