Președintele PSD Călărași, Dan Cristodor, nu știe de protocolul PSD-UNPR, pentru alegerile locale

dan cristodorPrima ieșire la rampă a PSD Călărași, pe anul 2015, nu a fost una chiar de bun augur pentru președintele Dan Cristodor. Acesta a declarat că ceea ce l-a făcut să organizeze conferința de presă, în primul rând, au fost declarațiile partenerilor de alianță de la UNPR, Daniel Ștefan Drăgulin și dep. Aurel Niculae.

Cristodor a afirmat că membrii PSD sunt deja îngrijorați de faptul că UNPR Călărași transmite mesaje privind suținerea candidaturii lui Daniel Drăgulin, la primăria Călărași, în 2016, din partea alianței PSD-UNPR, motiv pentru care a dorit să infirme că există vreun acord în acest sens.

„Nu există niciun protocol PSD-UNPR, cu privire la candidaturile locale, din 2016. A fost unul strict pentru campaniile electorale de anul trecut. Eu nu am auzit de niciun acord și cred că mi s-ar fi transmis de la centru dacă exista un asemenea document. Există un protocol între PSD-UNPR și PC  pentru menținerea guvernului Ponta, dar pentru viitoarele alegeri nu există un protocol care să prevadă vreo înțelegere pentru alegerile locale de anul viitor. Vreau să îi liniștesc pe membrii PSD și să le transmit, prin intermediul dvs., că vom avea candidați proprii la alegeri. Nu vom mai păți ca în 2012, când USL ne-a lăsat la coada listei. Le-am spus și colegilor de alianță, Dan Drăgulin și Aurel Niculae, să fie mai moderați în declarații pe tema alegerilor, dar au revenit cu aceeași idee, în conferința din 7 martie. Dacă va fi un protocol semnat la nivel național, îl vom respecta, dar deocamdată nu este!”

O simplă căutare pe net arată că există un acord de alianţă între PSD şi UNPR, încheiat pe perioada 2012-2020, care explică și susținerea celor 5 primari UNPR în funcție.

http://www.stiripesurse.ro/exclusiv-dezvaluire-ce-cuprinde-acordul-secret-dintre-unpr-i-psd_935283.html

Referitor la ceea ce conţine acest acord, preşedintele UNPR Călăraşi, dep. Aurel Niculae, a declarat, pentru Actualitatea de Călăraşi, că va veni într-o viitoare conferinţă de presă pentru a-l prezenta şi a face cunoscute punctele care ţin de înţelegerile făcute între cei doi parteneri.

 

Please enter banners and links.

Next Post

Accident cu victime în municipiul Călăraşi: o persoană şi-a pierdut viaţa

mie mart. 11 , 2015
Un echipaj de descarcerare şi un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Detaşamentului de pompieri Călăraşi a fost solicitat să intervină, marţi, 10 martie,  pentru salvarea a două persoane surprinse de căderea unui perete, în timp ce acestea lucrau la demolarea unei case dezafectate. Un bărbat în vârstă de […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!