A fost reţinut de poliţişti pentru părăsirea locului accidentului

Print Friendly, PDF & Email

catusePoliţiştii Serviciului Rutier Călăraşi au dispus reţinerea pentru 24 de ore a conducătorului auto din Slobozia, care, la data de 14 martie 2015, a fost implicat într-un eveniment rutier, soldat cu victime, şi a părăsit locul accidentului.

Accidentul s-a produs pe DN 3, în localitatea Tămădău Mare, între o autoutilitară şi un atelaj hipo. Conducătorul auto, B. Costel, de 42 ani, care a părăsit locul faptei, a fost identificat ulterior, pe raza localităţii Căzăneşti, din judeţul Ialomiţa, când prezenta o concentraţie alcoolică de 0,32 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Călăraşi,  urmând să fie prezentat, astăzi, Parchetului de pe lângă Judecătoria Lehliu-Gară, cu propunerea de arestare preventivă.

Please enter banners and links.

Next Post

4 trasee de cicloturism și unul de pescuit, create prin proiectul „Promovarea patrimoniului natural în zona Dunării Călăraşene prin eco-turism”

mar mart. 17 , 2015
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱La sala de ședințe a Consiliului Județean Călărași a avut loc, marți, 17 martie, închiderea proiectului „Promovarea patrimoniului natural în zona Dunării Călăraşene prin eco-turism”. La acțiune au fost prezenți reprezentanții instituției responsabile de proiect, respectiv cei ai Consiliului Județean, dar și ai instituțiilor implicate […]