A fost aprobată legea privind creditele imobiliare

Please enter banners and links.

Print Friendly, PDF & Email

Camera DeputatilorDeputații au adoptat, astăzi, 25 noiembrie, proiectul de lege privind darea în plată a unor bunuri imobile în vederea stingerii obligaţiilor asumate prin credite cu 233 de voturi ”pentru”, unul împotrivă și o abținere.

Proiectul de lege prevede că debitorul are dreptul să stingă creditul ipotecar prin transmiterea către creditor a dreptului de proprietate asupra bunului imobil ipotecat în favoarea creditorului, fără a mai plăti altceva.

Condiţiile care trebuie îndeplinite pentru stingerea în acest mod a datoriilor sunt: între părţi s-a încheiat un contract de credit, iar bunul oferit în plată este un bun imobil ipotecat în favoarea creditorului în vederea garantării executării obligaţiilor asumate prin contractul de credit.

 

Next Post

O elevă a Colegiului,,Barbu Ştirbei” a fost premiată de Guvernul României

joi nov. 26 , 2015
Please enter banners and links.Alexandra Tuţă, elevă la Colegiul Naţional ,,Barbu Ştirbei”, din Călăraşi, s-a numărat printre elevii cu rezultate performante la concursurile şi olimpiadele internaţionale, ce au fost premiaţi de Guvernul României. În cadrul Galei Olimpicilor Internaţionali, ce a avut loc la mijlocul lunii noiembrie, la Palatul Victoria, au […]

PNL

Please enter banners and links.