A fost aprobată legea privind creditele imobiliare

Print Friendly, PDF & Email

Camera DeputatilorDeputații au adoptat, astăzi, 25 noiembrie, proiectul de lege privind darea în plată a unor bunuri imobile în vederea stingerii obligaţiilor asumate prin credite cu 233 de voturi ”pentru”, unul împotrivă și o abținere.

Proiectul de lege prevede că debitorul are dreptul să stingă creditul ipotecar prin transmiterea către creditor a dreptului de proprietate asupra bunului imobil ipotecat în favoarea creditorului, fără a mai plăti altceva.

Condiţiile care trebuie îndeplinite pentru stingerea în acest mod a datoriilor sunt: între părţi s-a încheiat un contract de credit, iar bunul oferit în plată este un bun imobil ipotecat în favoarea creditorului în vederea garantării executării obligaţiilor asumate prin contractul de credit.

 

Please enter banners and links.

Next Post

O elevă a Colegiului,,Barbu Ştirbei” a fost premiată de Guvernul României

joi nov. 26 , 2015
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Alexandra Tuţă, elevă la Colegiul Naţional ,,Barbu Ştirbei”, din Călăraşi, s-a numărat printre elevii cu rezultate performante la concursurile şi olimpiadele internaţionale, ce au fost premiaţi de Guvernul României. În cadrul Galei Olimpicilor Internaţionali, ce a avut loc la mijlocul lunii noiembrie, la Palatul Victoria, […]