A dat foc la bucătărie, dintr-o joacă cu chibriturile

arhiva incendiuÎn data de 21.05.2014, ora 17.22, un echipaj specializat de stingere din cadrul Gărzii de intervenţie Chiselet a fost solicitat, prin intermediul apelului unic de urgenţă 112, să acţioneze pe raza localităţii Mânăstirea, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la nivelul unei locuinţe, proprietate individuală, aparţinând lui Nicolae C.
La sosirea echipajului profesionist de stingere, incendiul se manifesta cu flacără şi fum dens la nivelul bucătăriei locuinţei
Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a izbucnit din cauza jocului copiilor cu chibriturile. În fapt, din relatările proprietarului, reiese că fiind nesupravegheată, fetiţa în vârstă de 7 ani s-a jucat cu chibriturile în bucătărie şi a dat foc unui perete confecţionat din lemn şi stuf.
Un echipaj profesionist de stingere din cadrul Gărzii de intervenţie Chiselet s-a deplasat la această intervenţie cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, acţionând rapid pentru lichidarea incendiului, timp de aproximativ 15 minute.
În urma incendiului au ars: un perete construit din lemn şi stuf, acoperişul bucătăriei pe o suprafaţă de circa 25 de metri pătraţi, mobilierul din bucătărie şi aproximativ 30 de kg materiale textile.

Please enter banners and links.

Next Post

21 mai - o zi de suflet pentru locuitorii comunei Ciocăneşti

joi mai 22 , 2014
Ziua Sfinţilor Împăraţi Constantin şi Elena a fost una de dublă sărbătoare în comuna în care toate străzile au nume de floare: Ciocăneşti. Aflată la prima ediţie, Ziua Comunei Ciocăneşti a fost marcată în stil tradiţional, cu mici, bere şi bunădispoziţia oferită de trupele invitate să cânte. În stilul binecunoscut, […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!