21 mai – o zi de suflet pentru locuitorii comunei Ciocăneşti

Print Friendly, PDF & Email

Muzica, dans si voie buna la Ciocanesti (4)Ziua Sfinţilor Împăraţi Constantin şi Elena a fost una de dublă sărbătoare în comuna în care toate străzile au nume de floare: Ciocăneşti.
Aflată la prima ediţie, Ziua Comunei Ciocăneşti a fost marcată în stil tradiţional, cu mici, bere şi bunădispoziţia oferită de trupele invitate să cânte.
În stilul binecunoscut, primarul Petre Pavel a coordonat atent toate momentele: de la stabilirea invitaţilor care au urcat pe scenă şi până la împărţirea gratuită a micilor cu bere, oferite locuitorilor.
Locuitorii au fost serviti cu mici si bere“Este pentru prima dată când am stabilit, în Consiliul Local, o zi pentru sărbătorirea comunei! 21 mai a fost aleasă şi aşa vom sărbători, indiferent dacă va fi în timpul săptămânii sau în week-end, aşa cum am marcat evenimentul miercuri, 21 mai!
Nu ne-am putut permite anul acesta să invităm nume de renume din lumea muzicală, dar am chemat interpreţi de muzică populară din diferite zone ale ţării, fără a uita de artiştii noştri locali. Văd că oamenii s-au simţit bine, nu a fost nimic politic, dar aşa a fost să cadă anul acesta ziua noastră, pe perioada campaniei electorale pentru europarlamentare. Preşedintele Consiliului Judeţean, Răducu Filipescu, şi deputatul Colegiului nostru, Dan Motreanu, ne-au urat: ”La mulţi ani!”, ei fiind, dealtfel, unii din sponsorii evenimentului. Atestarea documentară a localităţii noastre este din 1589, conform datelor trecute în monografia comunei pe care va trebui să o actualizăm.”, a spus primarul Pavel.
Înainte, sărbătoream de Înălţare
“Până acum, nu am avut o zi a comunei, pentru că noi sărbătoream de Înălţare. Consilierii locali au vrut să avem, însă, o zi a comunei în care să petrecem şi aşa s-a stabilit data de 21 mai.”
Sărbătoarea a avut loc pe terenul de sport al comunei
“Prin proiectul am făcut acest teren de fotbal şi am amenajat, din fondurile primăriei, un miniteren de fotbal, pentru ca elevii noştri să nu se mai ducă prin baruri, ci să îşi ocupe timpul într-un mod util şi plăcut. Am văzut că au mulţi copii au scutiri la sport şi am spus ca nu e normal ca copiii sănătoşi să nu facă puţin efort şi sport. Avem echipa de fotbal Dunărea Ciocăneşti, care este pe locul 4, în divizia D, dar avem şi o echipă de fotbal, formată din juniori, care se numeşte tot Dunărea Ciocăneşti. Am făcut o Asociaţie Sportivă pentru ca sponsorii să poată susţine echipa.
De altfel, evenimentul de astăzi e făcut şi cu efortul sponsorilor locali. 15.800 de lei au fost alocaţi de primărie, pentru scenă, amplificare şi formaţiile venite din ţară, iar micii, berea, răcoritoarele au fost oferite de sponsori, locuitorilor.”, ne-a declarat primarul Petre Pavel.
Acesta a dorit să le mulțumească și sponsorilor care îi sunt alături pentru a susține activitatea sportivă: Florian Dobre, de la SC Florin Impex SRL; Constantin Titi Petrache, de la Asociaţia Agricolă Flora și Sergiu Vasile Melente, de la SC Agroservcom Com SRL.
Aici poti sa pui poza cu cei 4 pe stadion
“Locuitorilor le doresc multă sănătate şi să mai uite de necazuri!”
La final, primarul Petre Pavel le-a transmis locuitorilor: “Vă doresc multă sănătate şi să mai uitaţi de necazuri! Tocmai de aceea am adus aceste formaţii şi am stabilit o zi a comunei noastre, ca să trecem peste toate lucrurile mai uşor! Celor care conduc le spun să fie mai înţelegători cu angajaţii lor, pentru că am observat că patronii spun prea repede angajaţilor: “Pleacă, va veni următorul care aşteaptă la uşă!”. Patronul trebuie să-l aducă pe angajat pe linia cea bună şi să-l formeze! Celor 4300 de locuitori le transmit toate gândurile mele bune!”,a spus primarul Petre Pavel.
Locuitorii au fost serviti cu mici si bere

Locuitorii au venit sa se bucure de ziua lor

Muzica, dans si voie buna la Ciocanesti (3)

Muzica, dans si voie buna la Ciocanesti (4)

Muzica, dans si voie buna la Ciocanesti

Primarul alaturi de sponsorii fotbalului. De la stanga la dreapta Florian Dobre, primarul Petre Pavel, Titi Petrache si Vasile Melente

Primarul Petre Pavel la Baza sportiva a comunei

Terenul de fotbal amenajat

Please enter banners and links.

Next Post

Duminică va fi oferit cel mai mare premiu din istoria "Flori de Mai"

joi mai 22 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Astăzi, 22 mai, debutează Festivalul-Concurs al Muzicii Usoare „Flori de Mai”. În cele 4 seri, vor avea loc spectacole atât în sala de spectacole Barbu-Ştirbei, cât şi pe platoul din faţa Prefecturii. Intrarea în sală se va face contra-cost, preţul biletului fiind 5 lei. Pe […]