935 de sancţiuni contravenţionale şi 47 de permise reţinute de Poliţia Rutieră Călărași

Print Friendly, PDF & Email

foto politia rutieraÎn perioada 07 – 13 iulie a.c., pe raza judeţului Călăraşi, a fost desfăşurată o acţiune care a vizat creşterea siguranţei participanţilor la trafic şi prevenirea accidentelor în care sunt implicaţi pietonii angajaţi în traversarea drumurilor publice.

În urma acţiunii, în care au fost angrenaţi, ca medie zilnică, 54 de poliţişti rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, au fost aplicate 935 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 332 pentru abaterile comise de pietoni.

Poliţiştii au reţinut 47 de permise de conducere conducătorilor auto care nu au acordat prioritate de trecere pietonilor şi au retras şi 18 certificate de înmatriculare.

Faţă de conducătorii auto, care nu au respectat normele rutiere privind acordarea priorităţii de trecere pietonilor angajaţi regulamentar în traversarea drumului public, s-a luat măsura complementară de suspendare a exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru o perioadă de 30 zile.

 

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

Filmat la Călărași, „Sunt o babă comunistă” va fi prezentat la Festivalul CineLatino

mie iul. 16 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Festivalul Tenaris CineLatino revine la Călărași, pentru al treilea an consecutiv, și vă propune, între 18 și 20 iulie, trei seri cu proiecții gratuite în aer liber, care includ un film realizat chiar în Călărași, întâlniri cu oameni din lumea cinematografiei, dar și un spectacol […]