Elevele de nota 10 de la Bacalaureat şi Evaluarea Naţională au fost premiate de Guvern

Print Friendly, PDF & Email

eleve premiateLa sediul Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) a avut loc un eveniment deosebit, marţi,15 iulie, menit să aducă în atenţia opiniei publice performanţa educaţională. Cele şase eleve din judeţul Călăraşi care au obţinut media 10  la Bacalaureat şi la Evaluarea Naţională, alături de colegii lor din ţară, au  primit premii din partea Guvernului  României.

Premierea s-a făcut în cadrul unei videoconferinţe la care au participat ministrul Educaţiei Remus Pricopie, ministrul delegat pentru Cercetare, Mihnea Costoiu, precum şi toţi inspectorii generali din ţară.

Livia Maria Stanciu, Bianca  Fedora  Stan, Ana Maria Ţuţuianu, de la Colegiul Naţional ,,Barbu Ştirbei” din Călăraşi, Maria Necula, de la Liceul Teoretic  ,,Neagoe Basarab” din Olteniţa şi  Andra Gabriela Mîndru, de la Liceul Teoretic ,,Mihai Eminescu”  din Călăraşi, care au obţinut media 10 la bacalaureat, precum şi Roxana Florentina Radu, de la Şcoala Gimazială ,,Nicolae Titulescu” din Călăraşi, care a luat nota maximă la Evaluarea Naţională,  au primit din partea inspectorului general şcolar, prof. Steluţa Caraion câte o Diplomă de Excelenţă.

De asemenea,  elevelor care au luat cu brio Bacalaureatul le-a fost înmânat şi  câte un premiu, în valoare  de 3000 de lei, iar Roxana Florentina Radu a primit suma de 2000 de lei.

Inspectorul general şcolar, prof. Steluţa Caraion, a ţinut să le  adreseze câteva cuvinte de apreciere celor şase eleve premiate. ,,Voi faceţi cinste şcolii noastre călărăşene, demonstrând colegilor voştri, profesorilor şi părinţilor că se poate face performanţă! Numai prin seriozitate, perseverenţă şi multă muncă se poate atinge nota 10 la cele mai importante examene din viaţa voastră. Vreau să-i pe felicit directorii  şcolilor unde aţi învăţat şi pe profesorii voştri pentru că rezultatele lor reprezintă şi rezultatele muncii voastre. Îmi exprim încrederea că voi veţi fi, în continuare ambasadorii învăţământului călărăşean şi ne veţi reprezenta cu onoare, oriunde veti ajunge”, a spus inspectorul general Caraion.

Maria Necula, de la Liceul Teoretic ,,Neagoe Basarab” din Olteniţa, a ţinut să mulţumească, în mod public, tuturor celor care au susţinut-o în drumul său pentru performanţă. ,,Mă simt onorată să reprezint liceul unde am învăţat, municipiul în care trăiesc, Olteniţa, dar şi judeţul Călăraşi. Sper ca anii viitori, cei care vor promova examenele cu nota 10, să fie cât mai mulţi. Mulţumesc profesorilor şi părinţilor pentru tot sprijinul care mi l-au acordat şi care mi-au oferit multă încredere!”, a spus Maria Necula.

diplome premiere premiere 2 premiere 3 premiere

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

935 de sancţiuni contravenţionale şi 47 de permise reţinute de Poliţia Rutieră Călărași

mie iul. 16 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱În perioada 07 – 13 iulie a.c., pe raza judeţului Călăraşi, a fost desfăşurată o acţiune care a vizat creşterea siguranţei participanţilor la trafic şi prevenirea accidentelor în care sunt implicaţi pietonii angajaţi în traversarea drumurilor publice. În urma acţiunii, în care au fost angrenaţi, […]

Te mai poate interesa