348 de locuri de muncă disponibile, prin AJOFM Călăraşi

foto locuri de muncaÎn această săptămână, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Călăraşi pune la dispoziţia persoanelor interesate un număr de 348 de locuri de muncă, astfel:

–        167  locuri de muncă oferite de agenţii economici din judeţul Călăraşi,  cele mai multe dintre acestea fiind disponibile în următoarele domenii de activitate: confecții textile ( confecţioner îmbrăcăminte, muncitor necalificat în confecţii textile)  și transporturi (vopsitor auto, inginer mecanic, şofer maşină de mare tonaj, șofer autobuz, șofer taxi, inginer cale ferată). Alte locuri de muncă ce pot fi ocupate de socilitanți sunt: vanzătoare, bucătar, barman, ospătar, coafor, reporter, agent reclamă publicitară sau muncitor necalificat;

–        181 locuri de muncă oferite lucrătorilor români, prin reţeaua EURES, de către angajatorii a zece state UE, cele mai solicitate meserii/ocupaţii  fiind cele de : șofer camion internațional, ciontitor/tranșator carne, inginer IT, șlefuitor-pilitor,  medic, asistent medical și inginer mecanic.

Detalii despre locurile de muncă vacante  se pot obţine la sediul AJOFM Călăraşi ,   str. 13 Decembrie nr. 12, telefon  0242318376 , sau de pe site-ul http://eures.anofm.ro/, pentru locurile de muncă oferite prin reţeaua EURES.

Please enter banners and links.

Next Post

140 de levi călărăşeni au aflat tainele unei cariere de succes

lun nov. 18 , 2013
Deputatul Daniel Florea a fost, încă o dată, aproape elevii călărăşeni care doresc să îmbrăţişeze o carieră de succes. Pentru a veni în întâmpinarea lor, parlamentarul călărăşean a iniţiat o serie de întâlniri între elevii călărăşeni, cu rezultate performante la  învăţătură şi reprezentanţii unor companii  de  renume, din România. O […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!