34 de percheziții domiciliare în judeţele Călăraşi, Ilfov şi în municipiul Bucureşti

Print Friendly, PDF & Email

În această dimineaţă, poliţiştii din Călăraşi și cei ai Direcției Operațiuni Speciale efectuează 34 de percheziţii la persoane bănuite că ar fi deţinut ilegal produse accizabile. 13 mandate de aducere vor fi puse în executare.

La data de 29 martie a.c., polițiștii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi și cei ai Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române efectuează 34 de percheziţii domiciliare în judeţele Călăraşi, Ilfov şi în municipiul Bucureşti.

Activitățile se desfășoară într-un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere de produse accizabile în afara antrepozitului fiscal autorizat.

Din cercetări a reieșit că, începând din anul 2016, membrii reţelei ar fi desfăşurat ilegal activităţi de preluare, desfacere, deţinere, depozitare şi vânzarea de ţigarete şi de tutun mărunţit, prelucrat cu ajutorul unor instalaţii artizanale. Ulterior, produsele accizabile ar fi fost comercializate de membrii reţelei pe raza judeţului Călăraşi sau în judeţele limitrofe.

Poliţiştii vor pune în aplicare 13 mandate de aducere, persoanele depistate urmând să fie conduse la sediul Poliţiei, pentru audieri.

Cercetările sunt continuate în cauză, sub coordonarea procurorilor  din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Olteniţa.

 

 

Please enter banners and links.

Next Post

Jud Călărași/ În luna ianuarie s-a înregistrat un spor natural negativ

mie mart. 29 , 2017
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱    Luna ianuarie 2017, comparativ cu luna precedentă, a fost caracterizată de creşterea numărului   deceselor generale, a numărului născuţilor-vii şi al deceselor sub 1 an. În luna ianuarie 2017 s-au născut 222 copii, cu 5 mai mulţi comparativ cu luna precedentă. Numărul persoanelor care au […]