20 de mașini, din zona Pieței Big, s-au ales cu cauciurile tăiate, azi-noapte

masina 1În această dimineață, proprietarii a 20 de mașini, parcate în zona Pieței Big, și-au găsit cauciucurile sparte sau tăiate.

Pentru Actualitatea de Călărași, o parte din proprietarii de mașini au declarat că nu s-a mai întâmplat să fie avariate atâtea cauciuri,  punând pe seama faptului că, probabil, cei care au făcut aceste fapte reprobabile au profitat de absența patrulelor de poliție.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Călărași, Mihaela Stan ne-a declarat că în fiecare seară, în municipiul Călărași, sunt 10 patrule mixte, alături de jandarmi și Poliția Locală, sau sunt formate doar din agenți de poliție, de la siguranța publică.

masina 2Ceea ce, din păcate, am adăuga noi, nu putem spune că reușesc să asigure liniștea și ordinea publică mai mult decât necesară, la orele târzii de noapte, motiv pentru care asistăm la o astfel de situație în care nu una, ci 20 de mașini au ajuns să fie ținta actelor de masina 3vandalism.

Proprietarii de mașini ar putea avea șansa ca pagubele să le fie plătite, chiar de autori, deoarece poliția a identificat un suspect, un tânăr de 18 ani, care este audiat de polițiști

Please enter banners and links.

Next Post

Week-end sângeros: Două accidente grave, soldate cu patru morţi, pe şoselele din judeţul Călăraşi

Dum nov. 10 , 2013
Noaptea de sâmbătă spre duminică, ( 10 noiembrie) a fost una sumbră  pe şoselele din judeţul Călăraşi, când au avut loc, succesiv, două accidente rutiere grave, soldate cu pierderea unor vieţi omeneşti. În total, în doar 24 de ore au avut loc 4 accidente rutiere, în județul nostru, unul s-a […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!