Week-end sângeros: Două accidente grave, soldate cu patru morţi, pe şoselele din judeţul Călăraşi

Foto accident arhivaNoaptea de sâmbătă spre duminică, ( 10 noiembrie) a fost una sumbră  pe şoselele din judeţul Călăraşi, când au avut loc, succesiv, două accidente rutiere grave, soldate cu pierderea unor vieţi omeneşti. În total, în doar 24 de ore au avut loc 4 accidente rutiere, în județul nostru, unul s-a produs în urmă cu o jumătate de oră, pe DN3A, comuna Dor Marunt, cu un rănit, altul, la ora 9.00, pe DN4, în comuna Curcani, soldat cu o persoană rănită ușor și, cele mai grave acidente, au avut loc, la aceeași oră, în această dimineață, la ora 3.00, dar în locuri diferite: pe DN3-comuna Cuza-Vodă și pe DN3B, în comuna Borcea.

Pe DN3, porţiunea de drum aflată la ieşirea din comuna Cuza Vodă şi satul Vişinii, pe fondul vitezei excesive, a avut loc un grav accident, ce adus la decesul a trei tineri, ce aveau vârste cuprinse între 25 şi 31 de ani. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, şoferul şi pasagerii aveau domiciliul în comuna Indepedenţa. În urma cercetărilor, s-a constatat că şoferul, aflat la volanul unui Volkswagen, înmatriculat în Bulgaria, un tânăr de 28 de ani nu avea permis de conducere, circula cu viteză foarte mare iar, înaintea unei curbe a pierdut controlul volanului şi  autoturismul s-a izbit puternic  de un pom.

La faţa locului, a sosit un echipaj SMURD şi unul de descarcerare, medicii constatând că cele trei victime,  ce prezentau  politraumatisme grave, erau deja decedate.

În aceeaşi noapte, pe DN3B, în zona comunei Borcea, a avut loc cel de-al doilea accident ce a dus la moartea unei persoane şi rănirea uşoară a altor două, aflate în autoturism. Şoferul, un tânăr  ce conducea un autoturism BMW, înmatriculat în judeţul Ialomiţa,  a pierdut controlul direcţiei şi a intrat într-un cap de pod. În urma impactului, o tânără în vârstă de 19 ani, pasageră în autoturism a decedat.

Conform cercetărilor, făcute de poliţişti, s-a constatat că şoferul avea o alcoolemie de 0.39 mg în aerul pur expirat.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

1000 de lei, lunar, pentru angajarea tinerilor cu risc de marginalizare socială

lun nov. 11 , 2013
Tinerii cu vârsta cuprinsă între 16-26 de ani, cu risc de marginalizare socială, care se află în căutarea unui loc de muncă, sunt sprijiniți de AJOFM  Călărași, atât prin subvenționarea locurilor de muncă pentru încadrarea acestora, cât și prin  realizarea acompaniamentului social personalizat și  activităţi de informare şi promovare a […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!