2% din Colegiul 5, pentru Colegiul 5!

Raluca-Surdu rs2% din Colegiul 5, pentru Colegiul 5! ~ Căscioarele, Chirnogi, Chiselet, Crivăț, Mitreni, Radovanu, Spanţov, Ulmeni, Olteniţa ~

“Stimaţi concetăţeni,

Până pe 26 mai 2014, fiecare dintre dumneavoastră poate realiza un act simplu de donaţie, dar nobil, prin depunerea formularului 200, respectiv a formularului 230 de către firme, pentru redirecţionarea a 2% din impozitul pe venitul persoanelor fizice, respectiv din impozitul anual al firmelor (http://anaf.ro/anaf/internet/ANAF/asistenta_contribuabili/formulare_programe_utile/formulare_explicatii/).

PROPUNEREA MEA ESTE SĂ PĂSTRĂM ACEȘTI BANI ÎN COMUNITĂȚILE COLEGIULUI 5!

Pentru aceasta, vă rog aflați organizaţiile non-guvernamentale care activează în comunitatea dumneavoastră din Colegiul 5 și să alegeți una dintre ele ca beneficiară a redirecționtării celor 2%. De asemenea, ne puteți comunica date despre activitatea acestora, urmând ca acestea să fie subiect al campaniei noastre publice ”2% din Colegiul 5, pentru Colegiul 5!”. Dumneavoastră faceți posibil acest demers!

Pentru a putea fi luate în considerare, informaţiile despre aceste entităţi trebuie să cuprindă:

– numele complet
– data înfiinţării
– membrii conducerii
– viziunea şi misiunea înfiinţării
– activităţile derulate în anul 2013
– activităţile propuse pentru anul 2014.

Trimiteți descrierile pe adresa de email: raluca.surdu@cdep.ro, sau depuse în format imprimat pe hârtie şi format electronic la Centrul de resurse pentru iniţiativă şi acţiune – Olteniţa din Bulevardul Republicii 24.

Fiți cetățeni activi, fiți implicați!”

ÎMPREUNĂ.FACEM.BINE.

Raluca Surdu
Deputat Colegiul 5 – Călărași

Please enter banners and links.

Next Post

Cu conturile blocate şi plin de jeg, Spitalul Judeţean Călăraşi are un nou manager: al treilea

joi apr. 17 , 2014
Situaţia de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Călăraşi nu este, nici pe departe, una liniştită, cu tot managementul privat care a preluat activitatea acestuia, la începutul anului trecut. După un an şi trei luni de la atribuirea managementului firmei Tetraedru Medical Consulting SRL, Spitalul Judeţean Călăraşi este la un pas […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!