Zilele Comunei Borcea – O nouă ediție de succes

Print Friendly, PDF & Email

    Primarul Aniel Nedelcu a organizat, pentru al 6-lea an consecutiv, Zilele comunei Borcea. Atmosfera de sărbătoare s-a simțit, din plin, în cele două zile de weekend, chiar și atunci când vremea a părut mai puțin favorabilă unei petreceri în aer liber. Nume cunoscute din muzica populară și ușoară au urcat pe scenă, lor alăturându-se micile vedete locale.

    La cel mai important eveniment din an au fost prezenți și oaspeți de seamă, în plan politic. Președintele PNL, Ludovic Orban, președintele PNL, al organizației județene, Daniel Drăgulin, președintele Consiliului Județean, Vasile Iliuță, senatorul Răducu Filipescu, precum și alți membri ai partidului, au stat de vorbă cu locuitorii comunei, prezenți la sărbătoare.

  Despre manifestarea care a adunat mii de locuitori, în aer liber, primarul Aniel Nedelcu ne-a declarat:

“Am organizat Zilele comunei Borcea, așa cum facem în fiecare an, în preajma zilei de sărbătoare, a Sfintei Marii. Au fost două zile foarte frumoase, în care am sărbătorit hărnicia oamenilor din comună, care merită să lase, pentru puțin timp, rutina de zi cu zi, pentru a socializa și  petrece, alături de cei dragi, cu mici cu bere, așa cum îi stă românului bine.

  Am avut parte și de o vizită surpriză, pentru că a venit alături de noi, la această sărbătoare, președintele Partidului Național liberal, Ludovic Orban, președintele PNL pe județ, Daniel Dragulin, președintele Consiliului Județean, Vasile Iliuță, senatorul Răducu Filipescu, precum și alți membri marcanți ai PNL Călărași. Au fost printre oameni, au stat de vorbă cu ei și au rămas surprinși de comuna noastră și de oamenii deosebiți pe care îi avem în comunitate.

Nu am mai organizat manifestarea pe stadion

 Pentru prima dată, în acest an, Zilele comunei Borcea nu s-au mai desfășurat pe stadion, deoarece aici pregătim să fie disputate meciurile din Liga a III-a, dar și cele din cadrul Cupei României. Nu ne putem permite ca stadionul să fie deteriorat, așa că am ales această locație care este foarte aproape de stadion,  în centrul comunei. Există locuri de parcare, curent electric, ceea ce este foarte important, pentru că sunt foarte mulți consumatori:  terase, sonorizare, parc de distracții, ceea ce presupune un consum foarte mare de energie electrică.

 Echipa de fotbal Agricola Borcea sărbătorită la Zilele Comunei

 Sâmbătă a fost prezentă și echipa de fotbal Agricola Borcea, la Zilele Comunei, pentru a sărbători împreună calificarea în Liga a III-a, o premieră pentru comuna noastră. Pe lângă faptul că a promovat în liga superioară, echipa de fotbal Agricola Borcea s-a calificat în faza a treia a Cupei României și sperăm să vină, pe stadionul din Borcea, o echipă de Liga a II-a sau chiar de Liga I.

Următorul meci, în Cupa României, va avea loc la finalul lunii august, iar pentru meciurile din liga a III-a mai avem câteva lucruri de făcut la stadion. Am reușit să facem deja tribune, 400 de scaune, am modificat condițiile de la dușuri, pentru a avea apă caldă. Creăm condițiile cerute la acest nivel și îi așteptăm pe locuitori, în număr cât mai mare, la stadion, pentru a-și susține echipa de fotbal.

,,La mulți ani, dragi locuitori! La mulți ani, comuna Borcea!”

La final, doresc să le adresez câteva  gânduri locuitorilor comunei Borcea. A mai trecut un an peste noi, cu bune și cu rele, împreună am plecat la acest drum, împreună le-am dus pe toate și vom continua să ne implicăm, împreună, conducerea primăriei – pe de o parte – și locuitorii – de cealaltă parte. Le transmit, pe această cale, un sincer: ,,La mulți ani, dragi locuitori!, La mulți ani, comuna Borcea!”

 Aurel Moldoveanu a declarat, pentru Actualitatea de Călărași, care îi sunt proiectele muzicale, dar și cum a fost atmosfera în comuna Borcea:

 Colind prin țară foarte mult, iar în luna noiembrie voi avea un turneu în diaspora românească, în Franța, Italia, Germania și Grecia. De pe 4 decembrie, până la revelion, conform tradiției pe care am inițiat-o, în urmă cu câțiva ani, susțin un turneu național de colinde. Compun, mă întâlnesc cu copii, tineri și oameni care au vârsta de aur, de pretutindeni.

 Când vorbim de artiștii care au început cariera muzicală, în aceeași perioadă cu dvs., de cele mai multe ori aceștia sunt supărați de faptul că media nu-i promovează foarte mult.

 Nu am stat niciodată să împartă vremurile în trenduri stilistice, din punct de vedere muzical, artistic. Pur și simplu am încercat să-mi transpun emoția pe care o încerc, atunci când compun o piesă și sunt pe scenă. Când am în față publicul, închid ochii, deschid sufletul și, de fapt, transcend către public. Eu nu am cântat pentru anumite vremuri, eu am cântat pur si simplu și se pare că tocmai acest lucru m-a ținut în atenția publicului.

Toate schimbările m-au inclus și showbizul m-a păstrat tocmai pentru că am continuat filonul de energie, iar energia unei melodii, pe care eu am simțit-o, am transmis-o pe scenă. Nu cred că trebuie să faci mare lucru ci doar să fii tu însuți și să fii foarte onest cu tine. În felul acestea pot fi tranșate și explicate lucrurile.

Aparițiile pe internet ne dau posibilitatea să amplificăm promovarea noastră artistică

 Media rămâne vioara întâi pentru orice artist, ca promovare. Cred, totuși, că toate aparițiile pe internet, gen facebook și alte platform, ne dau posibilitatea să amplificăm acea promovare, într-un plan strict care ține de noi de efortul nostru. Pentru a fi mai aplicat, dacă ai o piesă bună, în care tu crezi, ai săltat-o pe pe canalul tău de muzică, iar acolo intră doar cei care se identifică cu mesajul tău artistic.

Câteva gânduri pentru locuitorii comunei Borcea

 Vreau să menționez că recitalul meu a fost live 100%, deși sunt după o răceală de săptămână, și am avut parte de un public pe care l-am stârnit. A fost un public circumspect, dar în clipa când a realizat că ceea ce fac pe scenă are o intenție de a vorbi despre mine și mișcarea interna ce înseamnă muzica, faptul că le-am oferit-o lor, din clipa aceea mi-au devenit suporteri. Cred că sunt un artist pe care îl vor asculta, și de acum înainte, cu plăcere.”

 Nick, de la N&D, ne-a declarat, după concert:

“Mi-am propus un spectacol în care să-i provoc pe spectatori, ceea ce am și reușit. Am susținut un concert de 35 de minute, o parte dintre piese fiind deja cunoscute, remixate. Publicul a fost vocea mea din seara asta, am avut multe surprize pentru ei, pentru acest show, plus că am venit și cu o piesă relativ nouă, “Râd și plâng”, care a fost lansată și sper să prindă la public.”

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Primarul N. Râjnoveanu: "Cred într-un viitor demn și puternic pentru comuna Roseți!"

mar aug. 22 , 2017
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Primarul comunei Roseți, Nicolae Râjnoveanu, a organizat prima ediție a Zilelor Comunei Roseți. Chiar dacă este la al cincilea mandat, primarul Râjnoveanu nu s-a grăbit să organizeze acest eveniment, care prinde foarte bine la locuitori, considerând că prioritare sunt investițiile privind modernizarea infrastructurii comunei, școlile, […]