Primarul N. Râjnoveanu: “Cred într-un viitor demn și puternic pentru comuna Roseți!”

Print Friendly, PDF & Email

Primarul comunei Roseți, Nicolae Râjnoveanu, a organizat prima ediție a Zilelor Comunei Roseți.

Chiar dacă este la al cincilea mandat, primarul Râjnoveanu nu s-a grăbit să organizeze acest eveniment, care prinde foarte bine la locuitori, considerând că prioritare sunt investițiile privind modernizarea infrastructurii comunei, școlile, renovarea Căminului Cultural și, nu în ultimul rând, o scenă unde să se poată desfășura astfel de activități.

 Primarul Nicolae Râjnoveanu a punctat câteva dintre lucrurile importante ale localității, pe care o conduce de peste 17 ani:

“Mă bucur să vă văd prezenți în număr așa de mare, la sărbătoarea comunității noastre! Folosesc această ocazie pentru a vă mulțumi tuturor celor care susțineți și vă implicați activ în bunul mers al traiului nostru, în această localitate.

Sunt convins că fiecare dintre domniile voastre își dorește să trăiască în localități curate, întreținute, pline de pace, voie bună și voci zglobii de copii. Eu unul îmi doresc, cu siguranță!

În calitate de primar, mă voi strădui alături de echipa mea să duc la bun sfârșit munca pe care ne-am asumat-o și pentru care m-ați mandatat, domniile voastre. În același timp, sunt conștient că nu pot realiza nimic singur. Nimeni nu poate!

Căci o comunitate este suma tuturor indivizilor. O comunitate reprezintă conlucrarea tuturor pentru scopuri comune, în beneficiul tuturor. Noi avem puterea de a ne face viețile mai bune! Respectându-ne, conlucrând și împlinindu-ne datoria de oameni și de cetățeni, ajutându-ne în nevoi și necazuri, de care nimeni este scutit în viață. Eu cred într-un viitor demn și puternic, pentru comuna noastră. Cred în tinerii dinamici, care aleg să se mute aici, cred în bunii gospodari, răsfirați în sate, cred în copiii care se ridică din acele case bine rânduite, cred în tot ce putem face, odată ce decidem să facem împreună!

Cred că avem potențialul de a deveni un exemplu în județ, și nu numai. Sărbătorim Zilele Comunei, odată cu belșugul toamnei, dovadă hărniciei și a muncii cu dragoste de oameni. Cele două zile să ne fie spre bucurie, împăcare și bună dispoziție, de mândrie pentru rodul muncii fiecăruia în parte, fie la el în familie, la școală, la un birou, la un atelier sau la ogor!

Mulțumesc, îndeosebi, doamnelor, mamelor și soțiilor noastre, căci mereu bunătatea lor ține laolaltă familiile, casele și comunitatea, înțelepciunea lor aduce pacea și bucuria.

Am spus că vom sărbători Zilele Comunei Roseți în momentul în care avem această scenă făcută, ca să ne putem desfășura și alte activități. Am spus că activitatea aceasta culturală o desfășurăm, după ce vom avea un Cămin Cultural renovat și vă invit să vedeți acest edificiu al nostru, în interior. Cred că mulți dintre dumneavoastră nu știu că avem și un muzeu, unde vă rog, din tot sufletul, să contribuiți și dumneavoastră. Au fost modernizate drumurile, cu mare efort, din partea tuturor!

Nu doar infrastructura a fost modernizată, ci și spiritul a contat, care a reînviat, prin activitatea culturală depusă de coregraful Sile Baraitaru, în comuna Roseți. Am avut plăcerea să merg cu ansamblul nostru la un festival, în Grecia și nu numai. Pot să vă spun că sunt mândru pentru ce am realizat acolo. Am obținut locul întâi, la acel festival,  și le mulțumesc vecinilor de la Unirea, care au fost împreună cu noi în program, când i-am ridicat în picioare pe greci, cu spectacolul noastru.

Îi rog pe părinți să-i sprijine pe copii să fie prezenți la pregătire, pentru că altfel nu avem cum să participăm la astfel de festivaluri.

Vă mulțumesc tuturor locuitorilor comunei Roseți, pentru susținerea arătată în toți acești ani, și vă doresc multă sănătate!”, a declarat primarul comunei.

Alături de primarul Nicolae Râjnoveanu au fost prezenți: secretarul de stat în cadrul Secretariatului General al Guvernului, Ciprian Pandea, președintele Consiliului Județean, Vasile Iliuță, prefectul județului, George Iacob, senatoarea Roxana Pațurcă, precum si alți invitați.

Conducerea Primăriei Roseți a dorit să-i premieze, cu acest prilej, pe elevii, și profesorii care i-au indrumat, pentru rezultatele școlare bune,  pe gospodarii localității, dar și pe cei care au împlinit 50 de ani de căsnicie.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Proiectul RePatriot, în premieră, organizat la Călărași

mar aug. 22 , 2017
Primăria Municipiului Călărași a organizat acțiunea dedicată Zilei Migrantului Român, duminică, 20 august. Este vorba despre un proiect de repatriere prin antreprenoriat, adresat românilor din Diaspora, lansat de Romanian Business Leaders, care își propune încurajarea românilor care doresc să revină în țară, cu informații, sprijin și consiliere pentru acces rapid […]