Week-end cu accidente rutiere, soldate cu victime, în județul Călărași

Print Friendly, PDF & Email

Week-endul care s-a încheiat are un bilanț nedorit la capitolul accidente rutiere. Doi morți și patru răniți au fost înregistrați în urma accidentelor rutiere, produse pe raza județului Călărași.

accident foto În seara de 21 august 2015, F. Viorel, de 42 ani, din localitatea Fălticeni, judeţul Suceava, a condus o autoutilitară pe DN 21, în afara comunei Dragalina, şi ar fi efectuat o manevră de depăşire, apoi a revenit pe banda sa de deplasare, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de C. Cosmin, de 19 ani. După impact, autoutilitara s-a răsturnat pe carosabil şi a lovit alt autovehicul, condus de M. Lucian, de 23 ani.

În urma accidentului a rezultat vatamarea corporală uşoara a conducătorului auto, C. Cosmin.

Conducătorii auto implicaţi în accident au fost testaţi de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultate fiind negative.

În după-amiaza de 21 august 2015, P. Marian, de 18 ani, din Călăraşi, a condus un autoturism pe DN 31, în interiorul localităţii Ciocăneşti, şi, pe fondul vitezei neadaptate, pe un sector de drum în curbă, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a accidentat-o uşor pe R. Andreea, de 17 ani, din localitate.

După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei, fiind depistat ulterior, când a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind de 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat.

  • În noaptea de 21/22 august 2015, N. Marian, de 49 ani, din oraşul Tăndărei, judeţul Ialomiţa, a condus un autoturism pe DN 21, în afara comunei Dragalina, şi, pe fondul nepăstrării unei distanţe suficiente faţă de autoutilitara care circula în faţa sa, fiind condusă de T. Atila, de 43 ani, din Aiud, judeţul Alba, a intrat în coliziune faţă-spate cu aceasta.

În urma accidentului, a rezultat decesul conducătorului auto, N. Marian.

La data de 22 august 2015, A. Valentin, de 51 ani, din Călăraşi, a condus un autoturism pe DN 3, în afara comunei Cuza Vodă, şi a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu alt autoturism, condus de M. Diana, de 21 ani, din comuna Grădiştea, judeţul Călăraşi.

Din accident a rezultat decesul conducătorului auto, A. Valentin, şi rănirea uşoară a conducătoarei auto, M. Diana, şi a unei pasagere în autovehiculul condus de aceasta.

  • În după-amiaza de 22 august 2015, B. Tiberiu, de 23 ani, din municipiul Olteniţa, a condus un autoturism pe bulevardul Tineretului, din localitate, şi a  accidentat uşor o fată de 15 ani, din municipiul Olteniţa, care se angajase în traversare pe trecerea pentru pietoni. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Împrejurările şi cauzele producerii accidentelor rutiere fac obiectul cercetărilor demarate de poliţişti, în fisecare caz în parte.

 

Please enter banners and links.

Next Post

La Călărași, va fi construit un bazin de înot didactic școlar

mar aug. 25 , 2015
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Primăria Călărași a solicitat finanțare de la Compania Națională de Investiții, în cadrul subprogramului „Bazine de înot”, pentru realizarea unui bazin de înot didactic școlar, în municipiu. În ședința Consiliului Local de joi, 27 august, va fi supusă la vot predarea către  Ministerul Dezvoltării Regionale […]