Vocile vedetelor și ale locuitorilor au spus: „Verde pentru România”, la Călărași

verde pentru RomaniaCampania „Verde pentru România”, inițiată de compania Mix Music, în urmă cu 5 ani, și-a făcut simțită prezența și la Călărași, luni, 19 octombrie.

Directorul Marius Gavrilă a reușit să aducă alături autoritățile locale, elevi și artiști binecunoscuți, pentru a planta cei 50 de tei.

“Este o campanie începută în 2010, pentru că încercăm să dăm o culoare verde mediului înconjurător, tocmai de aceea, am intitulat campania „Verde pentru România”. Totul a plecat de la faptul că organizând spectacole în întreaga țară și văzând pe drum cât de mult se defrișează pentru a se mai construi câte ceva, am spus că e bine să plantăm, fie și un pom, pentru a ajuta natura și, automat, pe noi.

Am avut parte și de vreme frumoasă, așa cum se întâmplă mereu, atunci când Mix Music organizează o acțiune. Am simțit că a fost primită foarte bine ideea și aici, la Călărași, așa cum s-a întâmplat în toate orașele unde am derulat acțiuni similare.”, ne-a declarat Marius Gavrilă.

Alături de compania Mix Music, la Călărași, au fost prezenți și elevi de școală, pentru a planta pomi, în zona Primăriei și a Consiliului Județean, dar s-au alăturat și vedetele din show-bizz: Rucsy, Keo, Dorian, Andreea Antonescu, Amna, Morris, Misty și impresarul Radu Groza.

Acțiunea a fost făcută în colaborare cu Centrul Cultural Județean și Consiliul Județean Călărași.

R Groza Keo Elevi Dorian

 

Please enter banners and links.

Next Post

Începe Târgul ExpoEuroDunărea

joi oct. 22 , 2015
În perioada 22-25 octombrie, Camera de Comerț Industrie și Agricultură Călărași organizează a X-a ediție a Târgului ExpoEuroDunărea, cu sprijinul Camerei de Comerț și Industrie Silistra (Bulgaria), al Primăriei Călărași și al Centrului Cultural Județean Călărași. Deschiderea oficială a târgului va avea loc vineri, 23 octombrie, ora 11.00, pe platoul […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!