Vineri are loc inaugurarea noului sediu al Primăriei Călăraşi

primaria noua sediu sVineri, 19 aprilie, începând cu ora 11:00, va avea loc inaugurarea noului sediu al Primăriei Călăraşi, situat în aripa nord a Centrului Judeţean pentru Cultură şi Administraţie Publică “Barbu-Stirbei”. Deşi, practic, activitatea în noua locaţie se desfăşoară de mai bine de 2 săptămâni, primarul Daniel Ştefan Drăgulin a ales ca inaugurarea să aibă loc după o perioadă necesară acomodării angajaţilor în noul sediu.

Aici s-a mutat aparatul tehnic, ce-şi desfăşura activitatea în vechea primărie, în perioada următoare fiind preconizată, de asemenea, mutarea celor de la Serviciul Taxe şi Impozite. Serviciile publice de Asistenţă Socială şi Evidenta Populaţiei vor putea fi găsite la aceeaşi adresă, ca şi în prezent, la fostul sediu al B.N.R.

De menţionat, faptul că evenimentul de vineri va marca o inaugurare parţială a noului sediu, în acest an fiind alocată, în bugetul municipiului Călăraşi, suma de 4 milioane lei pentru finalizarea intrării principale în clădire (zonă adiacentă B.C.R.), precum şi a turnului cu ceas, situat în imediata apropiere a intrării principale.

Please enter banners and links.

Next Post

„Ecoprovocarea” a continuat acțiunile dedicate mediului

joi apr. 18 , 2013
Elevii Colegiului Național “Barbu-Știrbei” Călăraşi, implicați în proiectul pentru mediu,”Ecoprovocarea”, au susținut 2 campanii de igienizare în curtea liceului. În cadrul campaniilor, au fost prezenți numeroși voluntari, iar cu ajutorul lor ecoambasadorii au reusit să măture, să grebleze și să igienizeze întreg spațiul curții. În plus, copacii și plantele au fost […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!