Școala din Cuza-Vodă va fi prima din județ reabilitată prin REGIO

scoala Cuza VodaMiercuri, 2 aprilie, va fi semnat primul proiect pe Regio, domeniul 3.4. – reabilitare infrastructură educațională în județul Călărași, accesat de primăria Cuza Vodă. Proiectul, în valoare de aproximativ 1 milion de euro, vizează modernizarea şi reabilitarea Şcolii Gimnaziale cu clasele I-VIII, din Cuza Vodă și este prima școală, din județul Călărași, care se va reabilita prin Regio.
DSCF8851„Cu cei un milion de euro, accesaţi prin Programul Operaţional Regional, vom derula lucrări de modernizare la cele două localuri ale şcolii din comună. Se va executa termoizolarea termică, va fi realizată o nouă şarpantă. Iar, în apropierea localului nou al şcolii, vom realiza o sală ultramodernă de sport ce va avea un teren de foarte bună calitate, duşuri şi vestiare”, a precizat, pentru „Actualitatea de Călăraşi”, Aurel Stan, primarul comunei Cuza-Vodă.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Viitorul lui Dragoș Coman, în fruntea PMP Călăraşi, depinde de alegerile europarlamentare

mie apr. 2 , 2014
Vizita conducerii Partidului Mișcarea Populară (PMP), la Călăraşi, de la finele săptămânii trecute a fost de bun augur, pentru Dragoș Coman. Cuvântul Elenei Udrea a atârnat destul de greu la luarea deciziei, privind conducerea interimară a flilialei călărăşene PMP, chiar dacă, la Bucureşti se hotărâse, deja numirea deputatului Aurel Niculae […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!