Valeriu Zgonea visează la şansele PSD în Călăraşi: ”Ţinta la europarlamentare este de 35-40%

ZGONEA VALERIU sCampania pentru alegeri a început, dar PSD Călărași încă așteaptă ca Ecaterina Andronescu, desemnată să răspundă de organizația de la Călărași, să spună numele președintelui interimar.
Prezent joi, 27 martie, la Călărași, preşedintele Camerei Deputaţilor, dar şi vicepreședinte al PSD, Valeriu Zgonea a participat la o conferință de presă, după ce a vizitat patru obiective economice importante: Saint Gobain, Tenaris, Donalam și Aldis.
În plan politic, întrebat în legătură cu faptul că nu există un preşedinte interimar, la Organizaţia Judeţeană, Valeriu Zgonea a spus: ”Nu-mi explic, nicicum, această întârziere. Singura care vă poate răspunde la întrebare este Ecaterina Andronescu!”
În calitate de vicepreşedinte al partidului, la nivel central, acesta a părut dezinteresat şi de faptul că organizaţia de la Călăraşi nu şi-a mai ţinut şedinţele statutare ale Biroului Permanent Judeţean, în schimb, a dorit să transmită că fostul preşedinte, Dan Şova nu a părăsit organizaţia, decât „ca preşedinte”, nu şi „din sfera sa de interes”. Greu de înţeles în ce constă „grija” prea ocupatului ministru, care nici ca preşedinte nu a demonstrat o implicare în soarta partidului pe care l-a coordonat.
De altfel, Valeriu Zgonea ne-a arătat că ori nu cunoaşte realitatea de la organizaţia PSD, din Călăraşi, ori că îi acordă o foarte mare încredere, pe termen scurt: „Ţinta noastră este de 35-40%, la europarlamentare, în judeţul Călăraşi!”
In ceea ce priveste numele aflate pe lista cu posibilii preşedinţi interimari ai PSD Călăraşi, vicepresedintele PSD a spus că mizează pe un tânar, cum este deputatul Daniel Florea, la a cărui invitaţie a răspuns, dealtfel, pentru a veni la Călăraşi. „Pentru mine, Daniel Florea este un exemplu de bun conducător!”
Referitor la Liviu Muşat, acesta a spus că şi-a dorit să îi fie alături în vizita făcută la companii, deoarece experinţa sa în absorbţia fondurilor structurale este importantă pentru firmele vizitate.
De menţionat faptul că vicepreşedintele Valeriu Zgonea nu a fost întâmpinat de niciun membru PSD, sediul fiind gol.
„Eu nu am venit să mă întâlnesc cu membrii de partid, ci să particip la discuţiile din mediul economic şi vrem să arătăm că social-democraţia va genera locuri de muncă.”, a conchis preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea la Călăraşi.

Please enter banners and links.

Next Post

Elena Udrea aşteptată la Călăraşi, la acţiunea organizată de Mişcarea Populară

joi mart. 27 , 2014
Vineri, 28 martie, la Călăraşi este aşteptată conducerea centrală a Partidului Mişcarea Populară, în frunte cu preşedintele Eugen Tomac. Preşedintele va fi însoţit de Elena Udrea, cea care s-a alăturat acestui proiect politic, fiind dealtfel, o voce puternică în partid. Prezenţa conducerii partidului la Călăraşi se datorează prezentării echipei din […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!