Vâlcelele/ Ca în fiecare an, femeile au fost sărbătorite, de ziua lor

Gabriel Oroianu, alaturi de dep Vasile IliutaDeputatul  Vasile Iliuță și conducerea Primăriei  din Vâlcelele au dorit să le sărbătorească pe doamnele și domnișoarele, din localitate, prin organizarea unui eveniment dedicat lor.

Ziua Femeii este marcată, an de an, în comuna Vâlcelele, încă de pe vremea când Vasile Iliuță era primarul acestei localități.

Primarul în funcție, Gabriel Oroianu, le-a reamintit celor prezenți că, în urmă cu 3 ani, pe 8 martie, a depus jurământul în calitate de primar al comunei. “A fost o zi frumoasă, ca și cea de astăzi, și vă doresc, dragi reprezentante ale sexului frumos, o primăvară frumoasă, plină de bucurii! La mulți ani!”, a spus Gabriel Oroianu.

Vasile Iliuta, alaturi de prof Gabriel Popescu (dr) si Emil Musat (st)Deputatul Vasile Iliuță a dorit să le mulțumească celor prezenți, la eveniment:

Am venit să petrecem, împreună, cea mai frumoasă zi din an: Ziua Femeii. Dacă nu am avea alături de noi aceste femei puternice, am mai putea fi noi bărbați puternici? Sigur, nu! La mulți ani doamnelor, vă mulțumesc că sunteți prezente la acest moment dedicat vouă și, îi mulțumesc, deopotrivă, că a răspuns invitației, fostului meu decan de la ASE, profesor dr. Gabriel Popescu.
ValceleleLa rândul lor, viceprimarul Nelu Tatu și consilierul județean, Emil Mușat, le-au transmis cele mai frumoase gânduri, tuturor femeilor, de ziua lor.

Petrecerea a durat preț de câteva ore, doamnele demonstrând, încă o dată, că știu să se distreze, chiar dacă evenimentele de acest gen, de recreere și bunădispoziție, sunt destul de puține, în decursul unui an, deoarece femeile, în general, preferă să pună activitatea de la serviciu și pe cea de acasă, mai presus de momentele deconectante.

La mulți ani, doamnelor și domnișoarelor!

petrecere Valcelele

Please enter banners and links.

Next Post

Polițiștii au verificat legalitatea activităților de taximetrie, din Călărași

joi mart. 10 , 2016
La data de 08 martie 2016, poliţiştii rutieri au desfăşurat o acţiune, pe raza municipiului Călăraşi, pentru verificarea legalităţii activitaţilor de taximetrie. Au fost controlate 97 de autovehicule, fiind constatate şi sancţionate 31 de nereguli. Valoarea amenzilor aplicate a fost de 9270 lei. Poliţiştii au retras un certificat de înmatriculare. […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!