Polițiștii au verificat legalitatea activităților de taximetrie, din Călărași

taxi 2La data de 08 martie 2016, poliţiştii rutieri au desfăşurat o acţiune, pe raza municipiului Călăraşi, pentru verificarea legalităţii activitaţilor de taximetrie.

Au fost controlate 97 de autovehicule, fiind constatate şi sancţionate 31 de nereguli. Valoarea amenzilor aplicate a fost de 9270 lei.

Poliţiştii au retras un certificat de înmatriculare.

Exemplu:

În dimineaţa de 08 martie 2016, în timpul controlului efectuat în colaborare cu reprezentanții RAR Călărași, a fost depistat N. Nicușor, de 23 ani, din localitatea Bragadiru, care conducea în regim de taxi un autoturism cu defecțiuni la sistemul de iluminare/semnalizare. De asemenea, anvelopele prezentau un grad ridicat de uzură, iar nivelul noxelor depășea limitele legale.

Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional, fiind dispusă şi măsura complementară de retragere a certificatului de înmatriculare.

 

 

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Crucea Roșie Călărași/Mihaela Tatu va modera evenimentul:”FEMEIA: O PRIORITATE!”

joi mart. 10 , 2016
Crucea Rosie Calarasi va invita la sesiunea de informare, organizata in cadrul proiectului “FEMEIA : O  PRIORITATE !”, organizata in data de 18.03.2016, incepand cu ora 10.30, in sala de sedinte a Primariei Calarasi. Parteneri în  proiect sunt Primaria Calarasi si Institutia Prefectului Calarasi.  Evenimentul are ca tema informarea femeilor asupra problematicii fibromului […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!