V. Iliuță: PDL Călărași i-a retras sprijinul politic consilierului local, Vasile Dumitrache.

Print Friendly, PDF & Email

V Iliuta, PDL Calarasi„Partidul Democrat Liberal se delimitează categoric de orice act sau faptă de încălcare a legii de către orice ales local care şi-a obţinut funcţia cu sprijinul sau pe listele PDL. Responsabilitatea pentru astfel de fapte revine în exclusivitate persoanei în cauză, care va suporta consecinţele şi rigorile legii în funcţie de acţiunile sale.

Salutăm orice acţiune a organelor în drept care este menită să stopeze acte de corupţie şi să determine răspunderea celor care înşeală încrederea publică prin astfel de fapte.

Partidul Democrat Liberal va adopta măsurile statutare de sancţionare a membrilor care în exercitarea atribuţiunilor publice acţionează prin încălcarea prevederilor legale.

În cazul consilierului municipal Dumitrache Vasile s-a dispus suspendarea calităţii de membru al PDL, retragerea sprijinului politic pentru funcţia de consilier local şi analiza în structurile de conducere ale Organizaţie Locale a PDL Călăraşi pentru aplicarea sancţiunii cu excluderea din partid, în funcţie de concluziile anchetei şi de hotărârea instanţei.”

Preşedinte BPJ

      Iliuţă Vasile

Please enter banners and links.

Next Post

Mai mulți angajați ai Serviciului de Ambulanță Călărași, cercetați alături de managerul lor într-un dosar penal

mie mart. 27 , 2013
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱În urma percheziţiilor ce au avut loc miercuri, 27 martie, a.c.  la sediul Serviciului de Ambulanţă, managerul acestei instituţii, Dragoş Alecu  a fost reţinut   pentru 24 de ore. Aşa cum a precizat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Călăraşi, Purcărea Xenofonte, procurorii […]