Urmărire ca-n filme, duminică dimineața, pe străzile Călărașiului

Un tânăr care circula fără permis de conducere, a încercat să se sustragă controlului şi a avut o un comportament violent, inclusiv la adresa poliţiştilor care   l-au prins, a fost reţinut.

În noaptea de 12/13 martie 2016, poliţiştii au efectuat semnal pentru oprirea unui autoturism care circula pe strada Eroilor, din municipiul Călăraşi, conducătorul auto continuându-şi însă deplasarea până pe strada Bucureşti, unde a avariat două autovcehicule parcate.

curtea in care a fost prins faptasul

Tânărul de la volan a încercat să părăsească locul evenimentului rutier soldat cu pagube materiale, pătrunzând prin escaladare în curtea unui imobil, fiind prins cu operativitate de poliţişti.

Acesta a fost identificat în persoana lui V.N., de 23 ani, din municipiul Călăraşi, care nu posedă permis de conducere şi a refuzat testarea cu aparatul etilotest. Mai mult, în momentul în care i s-a solicitat să fie condus la spital în vederea recoltării de probe biologie, a devenit violent, ameninţând poliţiştii.

Procurorii au dispus în cauză, potrivit competenţelor, măsura reţinerii pentru comiterea infracţiunilor de ultraj, conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere, refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, violare de domiciliu şi distrugere.

Persoana bănuită a fost depusă în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Călăraşi, urmând să fie prezentată Judecatoriei Călăraşi cu propunerea de  arestare preventivă.

 

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Ședința C.L.S.U. privind creșterea alarmantă a cotelor apelor Dunării și a brațului Borcea

mar mart. 15 , 2016
Marți, 15 martie 2016, începând cu ora 11:00, a avut loc ședința extraordinară a Comitetului Local pentru Situații de Urgență Călărași, la sediul Primăriei Municipiului Călărași. Ordinea de zi a constat în discuții cu privire la limitarea efectelor negative ale situației de urgență, produsă în urma fenomenelor hidrometeorologice periculoase, și […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!