UPDATE/ Liberalii călărășeni și-au ales președintele, la Consiliul Județean

Vasile Iliuta depÎn această după-amiază, cu un vot covârșitor, după ce Marian Dinulescu și-a anunțat ieșirea din cursă, Vasile Iliuță a fost desemnat, de primarii și consilierii județeni liberali, ca propunere de președinte al Consiliului Județean, iar ca vicepreședinți: Marian Dinulescu și Valentin Barbu.

Acesta a fost un vot consultativ, al primarilor și consilierilor județeni, care va fi legitimat, tot prin vot, de data aceasta de consilierii județeni,  în prima ședință de constituire a Consiliului Județean, săptămâna viitoare.

De menționat că Vasile Iliuță a primit 39 de voturi, 12 Valentin Barbu, un vot a fost declarat nul, iar un vot nu a fost exercitat, pentru că un primar nu a putut fi prezent, în momentul votării.

După votul intern, atât Vasile Iliuță, cât și Marian Dinulescu au transmis, pe rețelele de socializare, un mesaj colegilor din PNL și simpatizanților:

„Prin votul exprimat, astăzi, PNL Călărași a arătat că este o echipă unită și că dorește să rămână cea mai puternică echipă din politica și administrația județeană. Le mulțumesc tuturor colegilor primari și consilieri județeni aleși, pentru felul în care au înțeles să răspundă acestui exercițiu democratic și sunt convins că, împreună, vom putea să creștem nivelul de dezvoltare al județului Călărași! Mulțumiri și succes tuturor!”, a scris Vasile Iliuță.

Dragi prieteni, colegi si alegători, minunați oameni, am luat decizia de a ma retrage pentru a-i linisti astfel pe cei care nu obosesc cu insinuările si comentariile lor neprietenoase: ca nu am câștigat nicio lupta. Nu am câștigat, nu pentru ca nu am puterea necesară si nu merit, ci pentru ca am inca coloana vertebrală si nu accept sa calc pe cadavre. Cand unii folosesc toate posibilitățile pentru a înțelege ca nu mai încap de mine, eu caut o rezolvare in puterea de a alege retragerea.
Va multumesc cu respect pentru toata munca si sprijinul vostru si imi cer iertare daca v-am dezamăgit. Raman cu voi si langa voi, un cetățean al orașului, doritor de bine, dreptate si progres. Fiecare timp își are oamenii lui si eu doresc sa transmit putere pentru a înfăptui binele comun pentru cei care au fost preferații timpului actual. Raman cu voi si langa voi, rămânem împreuna ai unui Călărași mai bun.” , este mesajul transmis de 
Marian Dinulescu.

La câteva ore, după stabilirea noii conduceri a Consiliului Județean, de către liberali, a transmis un mesaj, pe pagina sa de facebook, și președintele PNL Călărași, Răducu George Filipescu:

PNL Călărași si-a desemnat astăzi în mod democratic candidații pentru funcțiile de președinte și vicepreședinți ai Consiliului Județean. În urma votului liber exprimat de către primarii și consilierii județeni nou aleși, ne vom prezenta în ședința de desemnare a președintelui și a celor doi vicepreședinți ai Consiliului Județean Călărași cu următoarele propuneri: Vasile Iliuță – președinte, Marian Dinulescu – vicepreședinte, Valentin Barbu – vicepreședinte. Le mulțumesc tuturor colegilor participanți la ședința de astăzi că au răspuns solicitării mele de a participa la acest exercițiu de democrație în cadrul partidului nostru. Sunt convins că alegerea făcută va avea efecte pozitive atât pentru călărășeni cât și pentru PNL. Îi felicit pe colegii desemnați a candida pentru conducerea Consiliului Județean și le urez baftă în continuare și în special multă putere de muncă pentru că îi așteaptă 4 ani în care speranțele se doresc a deveni realitate.

Please enter banners and links.

Next Post

După alegeri, dep. Raluca Surdu le-a transmis un mesaj primarilor PNL, din Colegiul 5

vin iun. 17 , 2016
În Colegiul Uninominal 5 Călăraşi pe care îl reprezint din decembrie 2012 în Parlamentul României, Camera Deputaţilor, „Reclădim România!” a fost mai mult decât un slogan de campanie, un îndemn la a strânge rândurile – a fost şi este o realitate! Această realitate a fost confirmată de rezultatul alegerilor locale […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!