După alegeri, dep. Raluca Surdu le-a transmis un mesaj primarilor PNL, din Colegiul 5

Raluca Surdu pÎn Colegiul Uninominal 5 Călăraşi pe care îl reprezint din decembrie 2012 în Parlamentul României, Camera Deputaţilor, „Reclădim România!” a fost mai mult decât un slogan de campanie, un îndemn la a strânge rândurile – a fost şi este o realitate! Această realitate a fost confirmată de rezultatul alegerilor locale de la debutul lunii iunie, de opţiunea călărăşenilor care au găsit oportun să recompenseze performanţa primarilor liberali în funcţie, oferindu-le încrederea şi odată cu aceasta un nou mandat de responsabilitate. Pentru că acolo unde administraţiile locale au fost conduse de liberali, s-a reclădit, s-a modernizat, s-a lucrat în interesul cetăţenilor, loc cu loc, localitate cu localitate.

În colegiul meu, PNL s-a prezentat concetăţenilor cu un număr de 8 primari în funcţie, fiecare cu echipa sa de consilieri locali, cu susţinătorii săi înfocaţi, unii după primul mandat, alţii după mai multe mandate. Toţi au meritat încrederea de a-şi duce mai departe comunităţile către dezvoltare şi modernizare. Toţi au primit această încredere din partea concetăţenilor lor.

Felicitări Dobrescu Vasilica de la Radovanu!

Felicitări Straşeschi Nicolae de la Căscioarele!

Felicitări Roman Irinel de la Chirnogi!

Felicitări Penu Mihail de la Chiselet!

Felicitări Robu Ion de la Crivăţ!

Felicitări Minciună Tudorică de la Mitreni!

Felicitări Gheorghescu Silviu Niki de la Spanţov!

Felicitări Uleia Gheorghe de la Ulmeni!

Felicitări tuturor consilierilor pe care i-aţi avut şi îi veţi avea alături!

Proiectele încheiate vă recomandă pentru buna gestionare şi administrare a localităţilor voastre, proiectele în derulare vă solicită în continuare efortul, iar proiectele de viitor vă diferenţiază ca fiind cei mai calificaţi şi mai în drept să fiţi primari în continuare.

Dacă rezultatul alegerilor locale din primăvara anului 2012 se putea atribui valului emoţional al USL care a însemnat un uriaş vot de blam guvernanţilor anteriori, astăzi, la distanţă de 4 ani, 4 ani de fapte şi realizări liberale, putem atribui rezultatul doar performanţelor înregistrate în această perioadă. Călărăşenii au votat pe bază de realizări, de apreciere a proiectelor deja finalizate şi de susţinere a celor care necesită atenţie pe mai departe. La Călăraşi, în Colegiul Uninominal 5, dar nu numai, alegerile actuale au fost despre valoare, responsabilitate şi seriozitate în administraţia locală.

Împreună, le suntem recunoscători tuturor acelora care s-au prezentat la vot pentru a-şi exercita dreptul constituţional, pentru a manifesta constructiv responsabilitatea cetăţenească pe care o au!

Felicitări, putere de muncă, inspiraţie şi spor la treabă pe mai departe!

Împreună. Facem. Bine.

Raluca Surdu

Deputat Colegiul Uninominal 5 Călăraşi

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Pe urmele lui Columb, spre internaţionalizare

vin iun. 17 , 2016
Proiectul de mobilitate în domeniul educaţiei şcolare, nr. de referinţă: 2015-1-RO01-KA101-014154, cu titlul “Digitization of Teaching for Curricular Innovation and Professional Development for Teachers”, implementat de Colegiul Naţional “Barbu Ştirbei”, din Călăraşi, în anul şcolar 2015-2016, se apropie de final. Pe parcursul lunii aprilie şi mai 2016, s-au desfăşurat cele 12 mobilităţi […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!