Un biclist a fost acroșat și a ajuns sub un autobuz

68289Un  echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Detaşamentului de pompieri Călăraşi a fost solicitat să acţioneze pe raza localităţii Dichiseni, pe DN 3B, pentru preluarea şi acordarea primului ajutor unui bărbat în vârstă de 40 de ani, victima unui accident rutier 

 În data de 22.11.2013, ora 18.21, un echipaj SMURD din cadrul Detaşamentului de pompieri Călăraşi a fost solicitat prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă, să intervină pe raza localităţii Dichiseni, pe DN 3B, pentru preluarea şi acordarea primului ajutor unei persoane de sex masculin, Aurel B., în vârstă de 40 de ani, victima unui accident rutier (biciclist acroşat de un autobuz).

La sosirea echipajului de prim ajutor SMURD, persoana era semi-conştientă, se afla sub autovehicul şi prezenta traumatism cranio-cerebral şi plagă de aproximativ 5 centimetri (cu înfundare) în zona frontală.

Paramedicii SMURD din cadrul Detaşamentului de pompieri Călăraşi au extras victima de sub vehicul, i-au acordat îngrijiri, i-au aplicat guler cervical şi pansament compresiv, au imobilizat-o pe targa lopată, i-au monitorizat funcţiile vitale şi ulterior a fost transportată de urgenţă la spitalul din Călăraşi.

Please enter banners and links.

Next Post

89 de elevi din Calarasi vor primi anul acesta Bursele de Merit acordate de catre TenarisSilcotub

mie nov. 27 , 2013
Un numar de 89 de elevi din Calarasi vor primi anul acesta Bursele de Merit acordate de catre TenarisSilcotub elevilor cu rezultate deosebite la invatatura. De asemenea, doi elevi s-au calificat pentru Premiile de Excelenta acordate de catre companie celor care reusesc sa obtina rezultate la concursurile si olimpiadele scolare. […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!