Ultimul clopoțel a sunat pentru absolvenții Colegiului Național Barbu-Știrbei Călărași

Print Friendly, PDF & Email

absolventii Colegiului National Barbu StirbeiAbsolvenții Colegiului Național Barbu-Știrbei, din Călărași, au participat la ultimul clopoțel, eveniment care a fost găzduit de sala de spectacole Barbu-Știrbei. Locul nu a fost ales întâmplător, deoarece aceștia au dorit ca momentul despărțirii să fie unul de care să își aducă aminte cu foarte mare plăcere, în timp, fiind presărat cu povestiri amuzante, dar și emoționante, din timpul liceului. Emoțiile, momentele artistice pregătite special pentru această zi, efervescența momentului trăit la superlativ, în ultima zi de școală, dar și tristețea de a se despărți de cei care, de acum, au devenit „foștii colegi de liceu” au fost momentele prin care au trecut elevii claselor a XII-a.

Primarul Dragulin prezent la ultimul clopotel al Colegiului National Barbu StirbeiAlături de ei s-au aflat cei care le-au călăuzit pașii în tainele educației, timp de 4 ani, profesorii lor, dar și primarul municipiului Călărași, Daniel Ștefan Drăgulin.

Directoarea liceului, Eufrosina Amza, le-a transmis absolvenților, următoarele gânduri:

„Generația 2011-2015 mi-a plăcut foarte mult, am colaborat foarte bine și doresc să vă fac câteva recomandări, care îmi sunt foarte dragi: Vă doresc să aveți un drum drept și luminos, să aveți mare încredere în forțele voastre, să fiți optimiști, să învățați de la tot ce vă iese în cale, să dați adevăratul sens vieții, să vă asigurați că toată viața voastră este o mare iubire, iar lecțiile învățate la Colegiul Barbu-Știrbei se vor așeza sub voi și vă vor înălța deasupra celorlalți, pe care îți veți domina cu mintea! Mult succes în viață!

absolventii Colegiului National Barbu Stirbei.jpg3absolventii Colegiului National Barbu Stirbei absolventii Colegiului National Barbu Stirbei.jpg2

Please enter banners and links.

Next Post

De ,,Ziua învăţătorului” a fost premiată performanţa în învăţământul călărăşean

vin iun. 5 , 2015
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Vineri, 5 iunie, de ,,Ziua învăţătorului”, a avut loc, la Călăraşi, cea de a- X-a ediţie a manifestării,, Profesorul anului”, eveniment ce marchează performanţa şi excelenţa din învăţământul călărăşean. Într-un cadrul solemn, la sediul Inspectoratul Judeţean Şcolar, au fost premiaţi cei mai buni dascăli din […]

Te mai poate interesa