ULTIMĂ ORĂ: Dragoș Coman reconfirmat în fruntea PMP Călăraşi

Print Friendly, PDF & Email

Vizita conducerii Partidului Mișcarea Populară, la Călăraşi, de la finele săptămânii trecute a fost de bun augur, pentru Dragoș Coman. Elena UdreaCuvântul Elenei Udrea a atârnat destul de greu la luarea deciziei, privind conducerea interimară a flilialei călărăşene PMP. După întâlnirea cu tinerii călărăşeni din PMP de vineri, 29 martie, deputatul Elena Udrea a declarat: „Am face o mare greşeală dacă l-am schimba pe Dragoş, din fruntea PMP Călăraşi!
Cu puţin timp în urmă, Dragoş Coman a fost reconfirmat oficial în funcţia de preşedinte interimar al Organizaţiei Judeţene a PMP Călăraşi, conform declarației făcută de acesta pentru Actualitatea de Călărași.
Miercuri, 2 aprilie, va fi organizată o conferinţă de presă ce va fi prezidată de Eugen Tomac, președintele PMP, în care va anunţa funcțiile ce vor fi deţinute de către Dragoş Coman şi deputatul Aurel Niculae.

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

1 aprilie-Un oltenițean "s-a păcălit" singur când a vrut să mituiască un polițist

mar apr. 1 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie (D.G.A.) – Serviciul Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Călărași, sub coordonarea procurorului competent din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Călărași şi cu sprijinul Serviciului Tehnic din cadrul D.G.A., au prins în flagrant un cetăţean în timp ce încerca să mituiască un agent […]

Te mai poate interesa