Tudor Gheorghe la spectacolul, sugestiv intitulat, „Ce-am avut și ce-am pierdut” i-a spus „Adio” publicului călărăşean

Print Friendly, PDF & Email

 

tudor gheorghe Marţi, 2 aprilie, călărăşenii veniţi să vadă spectacolul lui Tudor Gheorghe „Ce-am avut și ce-am pierdut”  au primit o veste deloc plăcută, din partea artistului: „În seara asta este ultimul spectacol pe care îl fac la Călăraşi, pentru că, se pare, că nu mai sunt dorit aici de şefii voştri. Nu mai vor lucruri de calitate, vor jagardelisme, drept pentru care e ultimul spectacol. Mie îmi pare rău pentru dvs., publicul. Vorbiţi cu cei de la Cultură, de la judeţ, că ei oricum nu vin la spectacolele mele să afle din sursă directă ce am să le zic. Eu am făcut spectacole pentru publicul din Călăraşi, adevărate lecţii de istorie, patriotism, frumuseţe, de poezie, ei însă nu au ajuns la chestiile astea. Mie îmi pare rău de călărăşeni. Asta e viaţa!”, a spus Tudor Gheorghe.

Pentru a afla ce s-a întâmplat, l-am contactat pe impresarul spectacolului, Liviu Anghel, care ne-a declarat:

Mesajul a venit pe fondul faptului că afişele puse pentru spectacolul lui Tudor Gheorghe, au dispărut de 2 ori, fiind lipite peste ele, alte afişe, dar şi faptul că, într-o conferinţă de presă, s-a spus că biletele de la acest spectacol sunt scumpe, faţă de altele organizate pe scena Centrului Cultural Judeţean. Este pentru prima dată cand am dat doar 300 de bilete, la spectacolele aduse de mine, care până acum s-au vândut până la ultimul. În ceea ce priveşte  spectacolul cu Radu Beligan, care trebuia să se joace în februarie, am renunţat din cauza faptului că, în decembrie, s-a aprobat taxarea dublă pentru spectacolele jucate. Este vorba de procent din biletele vândute, dar şi taxa pe sala închiriată, plătite Consiliului Judeţean, ceea ce nu se întâmplă nicăieri în ţară. Tipul de procent din vânzarea biletelor se practică doar de către cei care sunt pe autofinanţare, nu care au bani de la buget pentru a organiza spectacolele. Am decis să nu mai fac nimic în Călăraşi! ”, spune impresarul, Liviu Anghel.

Urmariti emisiunea de la Antena 1 Călărași, care prezintă acest moment, pe http://www.antena1calarasi.ro/page12.html

Please enter banners and links.

Next Post

1 an „Actualitatea de Călăraşi”

sâm apr. 6 , 2013
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱În urmă cu un an, eram ca şi acum, trecută uşor de miezul nopţii, pentru a lucra, numărul de ziar, ce urma să apară. Nu unul oarecare, ci chiar cel cu Numărul 1. După 17 ani de activitate radiofonică, nu eram sigură că pot să […]