Trupa Proconsul va concerta la Călărași

Print Friendly, PDF & Email

ProconsulTrupa Proconsul va concerta live vineri, 22 mai, în Călărași, la Casa de Cultură “Barbu Știrbei”. Evenimentul va începe la ora 20:00.

Proconsul, trupa cu cel mai longeviv succes din România, va interpreta cel mai nou single „Aici cu mine”, feat Andra și Ștefan Bănică. „Aici cu mine” este o melodie plină de optimism, care ne arată că viața este frumoasă și, la fiecare pas, plină de motive de fericire.

„Aici cu mine” este cel mai bun exemplu că artiști consacrați, cu stiluri diferite, pot lucra împreună pentru a oferi publicului o producție de calitate, care să umple sufletul de bucurie de fiecare dată când este ascultată”, a spus Dragoș, chitaristul trupei Proconsul. ”Începeți dimineața cu o doză de optimism și, cu siguranță, veți vedea că viața este și mai frumoasă”, le recomandă Bodo fanilor.

Piesa “Aici cu mine” este compusă de Robert Anghelescu, Dragoş Dincă, Mihai Dumitrescu şi Bogdan Teslovan, pe versurile lui Mihai Dumitrescu (Jerryco). Single-ul beneficiază și de un videoclip inedit, în care apar și copiii membrilor trupei.

„Copiii sunt cel mai mare dar din viața unui om. Toți din trupă avem copii, ei sunt cei care ne bucură zi de zi și ne arată că avem extrem de multe motive să fim fericiți. De aceea ne-am hotărât să avem un videoclip în care copiii să aibă rolul principal și ne bucurăm că și copiii noștri sunt parte din el”, a spus Dragoș, chitară și voce Proconsul.

Alături de single-ul „Aici cu mine”, băieții de la Proconsul vor ridica publicul în picioare cu hit-urile care i-au propulsat timp de 16 ani în topurile muzicale din România,  „Cerul”, „Nu mi-e bine fără tine”, „Spune-mi despre noi”, etc.

 

 

Please enter banners and links.

Next Post

Elevii școlii Helikon au deschis abecedarul profesiei de jurnalist

vin mai 15 , 2015
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Nu sunt superstițioasă de fel, așa că am început ziua de marți cu zâmbetul pe buze, cu atât mai mult cu cât știam că voi fi alături de câțiva copii dornici să descifreze, măcar un pic, din tainele jurnalisticii. „Săptămâna Voluntariatului” le-a purtat pașii elevilor […]