De Zilele oraşului Lehliu-Gară, mii de localnici au venit la sărbătoarea lor

locuitori 2Cele trei zile de sărbătoare ale oraşului Lehliu-Gară s-au bucurat, şi în acest an, de prezenţa a numeroase capete de afiş, care s-au suit pe scena special amenajată pe stadionul Liviu Cucu, din localitate.

Miile de cetăţeni, prezente în cele 3 seri, au făcut ca imensul stadion să pară neîncăpător. Parcul de distracţii a fost şi el un punct de atracţie important pentru cei mari şi mici.

Pe scenă au urcat nume binecunoscute din show-biz-ul românesc: Anna Lesko, Deep Central, Skizzo Skillz, Matteo, Ionuţ şi Doiniţa Dolănescu, Maria Ciobanu, Elena Merişoreanu, Mihai Mărgineanu, Vali Vijelie, Like Chocolate, Petrică Mâţu Stoian, Laura Wass, Aurora şi Săndel, Keo şi mulţi alţii.

Invitat special a fost Francesco Napoli.

Andreea CampulungeanuNu a lipsit nici interpreta locala, Andreea Campulungeanu, absolventă a clasei a XII-a (media 9,50 la bacalaureat), care a dovedit ca are aceeasi capacitate de a încânta şi provoca publicul spectator, precum un profesionist.

Pentru că a fost o manifestare dedicată locuitorilor din Lehliu-Gară, au fost organizate momente în care au fost sărbătoriţi, de către primarul Iulian Iacomi, cetăţenii care au avut un aport important în comunitate, prin acţiunile întreprinse.

Elevii premiatiAu fost premiaţi elevii cu rezultate deosebite la olimpiadele şcolare şi sportive, au fost făcuţi 13 cetăţeni de onoare şi au fost înmânate trofee şi diplome Poliţiei Oraşului Lehliu-Gară, Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă, Plutonului 2 Jandarmi şi Detaşamentului 4 Jandarmi.

structurile militare premiatePrimarul Iacomi le-a mulţumit reprezentanţilor structurilor militare pentru colaborarea bună în momentele aniversare, dar, mai ales, pentru implicarea ireproşabilă în situaţiile de urgenţă, întâlnite pe timp de iarnă, când viscolul a dus la întreruperea circulaţiei pe drumurile publice, sute de oameni, din diferite colţuri ale ţării, fiind cazaţi de conducerea Primăriei la Căminul Cultural, sau de locuitori, la ei acasă.

Nu au fost uitate cele 26 de familii care au împlinit 50 de ani de căsnicie, fiind premiate cu diplome de onoare şi bani.

Iulian Iacomi“Vă mulţumesc pentru sprijinul acordat în dezvoltarea comunităţii din care facem parte. Prin multiplele acţiuni întreprinse pe parcursul mandatelor mele, am dovedit că ne dorim o comunicare deschisă şi transparentă, pentru a pune bazele unui parteneriat real între Primăria Oraşului Lehliu-Gară şi cetăţeni. Anul 2014 este unul de o importanţă majoră pentru dezvoltarea oraşului nostru, având în vedere că este debutul exerciţiului financiar 2014-2020 al întregii Uniuni Europene. Avem un plan strategic de dezvoltare pentru următorii ani, care să poată facilita crearea de noi locuri de muncă şi sprijinirea investiţiilor, regenerarea urbană a oraşului, precum şi alte direcţii strategice!”, a spus primarul, Iulian Iacomi.

Like Chocolate

Maria Ciobanu si Ionut Dolanescu Matu Stoian Vali Vijelie

Please enter banners and links.

Next Post

Scrisoarea unor cetăţeni adresată conducerii primăriei Călăraşi

mar iul. 29 , 2014
Un grup de cetăţeni de pe Aleea Constructorului sunt nemultumiţi de modul cum se fac lucrările de asfaltare în zona respectivă. Acestia au transmis, prin intermediul site-ului actualitateacalarasi.ro, o scrisoare deschisa catre conducerea Primariei Calarasi. Stimaţi reprezentanţi ai conducerii primăriei Călăraşi. Suntem un grup de cetăţeni, locuitori ai acestui oraş […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!