Tradiții românești și nu numai

 

Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași, instituție subordonată Consiliului Județean Călărași vine în întâmpinarea evenimentelor dedicate Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice și marți, 1 octombrie , începând cu ora 19:00, îi invită pe pensionarii călărășeni la spectacolul ”Tradiții românești și un numai”.

Sărbătoriții zilei se vor bucura de un repertoriu muzical extrem de variat și bogat prin prezența pe scena Sălii ”Barbu Știrbei” a Trupei Alesis, formată din Alina și Romeo Negoiasa, cei doi reușind, în 20 de ani de carieră exemplară, să îmbine tradițiile muzicii ușoare românești cu filonul folcloric autentic și să ofere publicului daruri muzicale de excepție.

Toate aceste daruri muzicale sunt dedicate, marți, 1 octombrie, cu prilejul Zilei Persoanelor Vârstnice, tuturor pensionarilor ce vor fi prezenți la evenimentul ce face parte din Proiectul de educație prin artă ”7ZILE7ARTE”.

MANAGER,

Virgiliu DIACONU

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Pescuitul- oportunitate turistică transfrontalieră

joi sept. 26 , 2019
Autor: Florentina Chiru 26.09.2019 Zilele trecute , beneficiind de un timp frumos de toamnă, călărășenii s-au putut delecta la Festivalul FISHNAT , la prima lui ediție. Festivalul a fost organizat în cadrul unui proiect transfrontalier , pe Programul Interreg V-A România-Bulgaria , cu cofinanțare de la U.E. , prin Fondul […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!