Ţone atac dur la Filipescu

Print Friendly, PDF & Email

gggScorul obţinut de PSD în municipiul Olteniţa, de 48,35%, de trei ori mai mare ca a PNL-ului, l-a făcut pe primarul municipiului, care este şi preşedintele organizaţiei municipale a PSD Olteniţa să ia atitudine faţă de săgeţile transmise de liderul PNL, Răducu Filipescu. Acesta declara, în urmă cu două săptămâni, la o conferinţă de presă susţinută alături de eurodeputata Adina Vălean, la Olteniţa, că Petre Ţone nu ar fi ajuns primar dacă nu era susţinut de PNL, în alianţa electorală a USL.

După aceste alegeri, Petre Ţone a dorit să îi transmită liderului liberal opinia sa despre alianţa de  acum doi ani:

„Marele meu regret este că am candidat pe USL. Dacă aş fi candidat numai pe PSD aveam un rezultat mai bun. Nu aş fi avut doar 4 consilieri, ci 8 sau 9, asta trebuie să ştie domnul Filipescu. Bazinul PSD e foarte puternic. Am văzut că Victor Ponta vorbeşte de refacerea USL, care chiar dacă nu ne avantajează, vom proceda în consecinţă, dacă va trebui. Eu am însă o „armată” disciplinată, formată din cei 14 preşedinţi de organizaţii locale, coordonaţi de preşedintele lor, Gheorghe Matei, care îmi sunt, în primul rând, prieteni şi apoi subalterni.

La prezidenţiale spun că vom obţine, cel puţin, acelaşi scor ca acum!

Faptul că PSD a câştigat şi municipiul Călăraşi este o surpriză, chiar peste aşteptări, ca să îl înfrângem pe Răducu Filipescu la el acasă. Pot spune, fără să greşesc, că meritul acestei victorii i se datorează deputatului Daniel Florea!

Please enter banners and links.

Next Post

Rromii din 4 localități vor beneficia de legalizarea zonelor în care locuiesc

mar mai 27 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱 În cadrul solicitării de propuneri de proiecte pentru Programul „Anul participării și responsabilizării cetățenilor”, Consiliul Județean Călărași intenționează să depună, în calitate de solicitant eligibil, proiectele„Legalizarea zonelor de locuire a comunităților de etnie rromă din comunele Dragalina și Dor Mărunt – un drept și o […]