Titlul ,,Cel mai bun profesor al anului” decernat la Călăraşi

Print Friendly, PDF & Email

profesorul anului (1).docx3Joi, 5 iunie, dată la care este celebrată în toată ţara Ziua Naţională a Învăţătorului, la Călăraşi avut loc un eveniment menit să aducă în atenţie preformanţa şi profesionalismul în educaţie. La Colegiul Agricol, Sandu Aldea a avut loc cea de-a VII-a ediţie a manifestării ,,Profesorul anului”, eveniment organizat de Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ), în colaborare cu Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ (FSLI)- Filiala Călăraşi. Într-o atmosferă plină de emoţie, au fost nominalizaţi cei  mai buni dascăli, din judeţul Călăraşi, care au arătat, de-a lungul timpului, profesionalismul şi dăruirea de care dau dovadă în activitatea pe care o desfăşoară la catedră, dar şi performanţele obţinute la competiţiile şcolare de elevii pe care îi pregătesc şi îndrumă. Cei mai merituoşi dascăli au primit  diploma cu titlul „Cel mai bun profesor al anului”, precum  şi un premiu financiar, în valoare de 500 de lei, din partea I.S.J. şi F.S.L.I. Călăraşi.

„Cei mai buni profesori” ai anului au fost desemnaţi dascăli ce provin atât din şcolile din mediul rural, cât şi din mediul urban.

Printre aceştia se numără: Mariana Baltac (învăţător la Şcoala Gimnazială Chirnogi), Doina Băluţă (educatoare la  Grădiniţa cu Program Prelungit din Fundulea), Sebe Maria( profesor de limba română la Şcoala Gimnazială Chiselet), Marilena Găman (profesor de fizică la Şcoala Gimnazială „Gheorghe Manu, Budeşti), Angelica Tatu (profesor de biologie la Şcoala Gimnazială „Mihai Viteazu”, din Călăraşi), Teodor  Hreniuc (profesor de informatică la Colegiul Naţional ,,Barbu Ştirbei” din Călăraşi), Bornea Cristina (profesor matematica, Scoala Helikon), Dorobantu Carmen (profesor chimie, Colegiul Stefan Banulescu), Marian Hociotă (profesor discipline socio-umane la  Şcoala Gimnazială ,,Lucian Pavel”, din Olteniţa), Sebe Elena (profesor de istorie la Şcoala Gimnazială nr. 1, din Chiselet), Lidia Steriedescu (profesor  de geografie la Liceul ,,Alexandru Odobescu”, din Lehliu Gară), Mihaela Radu (profesor  de limba engleză la Şcoala Gimnazială ,,Carol 1”,  din Călăraşi), Doina Şerban (profesor de limba franceză la Liceul ,,Neagoe Basarab”, din Olteniţa), Daniel Moise (profesor de sport la Clubul  Sportiv Şcolar Călăraşi ), Maria Arsene (profesor minorităţi la Şcoala Gimnazială Carol 1), Mirela Constantin (profesor la Clubul Şcolar din Olteniţa), Mihaela Andrei (profesor în învăţământul special la Şcoala Gimnazială Carol 1), Nicoleta Dima (proProfesorul anului.jpg2fesor de religie la Şcoala Gimnazială Nicolae Titulescu, din Călăraşi), Dora Pătraşcu (profesor la discipline tehnologice la Liceul „Ion Ghica”, din Olteniţa). Acelaşi titlu a fost conferit şi profesoarei Marinela Dincă, de la Colegiul Naţional ,,Barbu Ştirbei”,   un cadru didactic cu
ştate vechi în  realizare şi implementarea proiectelor educaţionale, cu finanţare europeană.

În mijlocul celor mai buni profesori călărăşeni s-au aflat reprezentanţii Inspectoratului Şcolar, în frunte cu inspectorul general şcolar, prof. Steluţa Caraion, inspectorul general adjunct, Constantin Tudor, preşedintele F.S.L.I. Călăraşi, prof. Aurel Bogatu, precum şi subprefectul judeţului, Florin Stoia.

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

Apel de selectie simplificat M121 sesiunea 5

vin iun. 6 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱 Please enter banners and links.