Tineretul Liberal s-a reorganizat, în Colegiul 4 Călăraşi

Print Friendly, PDF & Email

alegeri TNLLuna mai, a anului curent, a debutat în forță, nu numai cu vreme frumoasă, verde crud și flori de mai, dar și pe plan politic, cu un maraton al reorganizării Tineretului Liberal în localitățile colegiului uninominal 4 Fundulea-Budești al cărui deputat este liberalul Aurel Niculae.

În ton cu organizarea Conferinței Naționale de Alegeri a TNL, desfășurată pe data de 18 mai, la Romexpo București, s-a trecut și la reorganizare, pe baze mai solide, a organizațiilor TNL din localitățile: Luica, Nana, Curcani, Șoldanu, Plătărești și Fundeni, sub directa coordonare a deputatului liberal.

Apreciem entuziasmul și implicarea oamenilor, în general, dar mai ales a tinerilor, în special. PNL caută să implice în viața politică oameni de calitate, dedicați, curajoși, dornici de a contribui la soluționarea problemelor comunităților lor. Ca seniori, noi, membrii cu ștate mai vechi ai PNL, avem datoria de a veghea la cei care ne calcă pe urme, la a-i sprijini și încuraja să nu repete chiar toate greșelile noastre. Dar în viața se aplică foarte bine o vorbă: ”sunt prea ocupat să fac propriile greșeli și am prea puțin timp să le repet pe ale altora…” Doresc tuturor tinerilor liberali să aibă puterea de a învăța din orice situație în care se află, de a avea inițiativă și a-și păstra spiritul liber. Avem treabă. Noi, ca liberali, avem multă treabă în Aurel NRomânia, care încă are de luptat cu fantomele trecutului. Este, deci, loc de mai bine, este loc pentru toți cei care au o viziune de progres și dezvoltare, prin forțe proprii, cu pași siguri. Și un sfat, dacă mi se permite, de la nivelul meu de experiență și de vârstă: se impune o schimbare de mentalitate și abordare, în sensul că primul nostru gând, cînd ne aflăm în fața deciziei de a ne implica, nu trebuie să mai fie ”dar mie ce îmi iese”, ci ”hai să facem lucruri de dragul de a le face și a avea satisfacția realizării și implicării noastre directe”. Binele făcut pentru comunitate, pentru țară, se întoarce sigur și către noi, pe când abordarea egoistă, gen ”întâi eu, mie” ne va afecta mai devreme sau mai târziu, cel puțin prin faptul că vom trăi, în continuare, într-o societate atomizată, într-un mediu ostil și egoist, înconjurați de dezinteres, sărăcie, mitocănie. E în puterea fiecăruia dintre noi să generăm schimbare. Este în puterea tinerei generații să arate că viitorul poate fi mai bun. Deci, la treabă!”, le-a transmis deputatul Colegiului 4, Aurel Niculae.

Please enter banners and links.

Next Post

"Fata care scrie cu piciorul" şi-a lansat cartea ,,Basme” la Călăraşi

Dum iun. 2 , 2013
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Joi, 30 mai a.c., la sala de sport a Şcolii Gimnaziale Nicolae Titulescu, Anca Maria Botoi şi-a lansat cartea ,,Basme”, în mijlocul elevilor călărăşeni şi al prietenilor săi, de la Asociaţia Persoanelor cu Handicap Fizic  din Călăraşi.  Alături de Anca, a fost prezent, împreună cu […]