Dragoș Coman: ,,Este pentru prima dată când o echipă formată din 10 tineri stă în fața dumneavoastră și a electoratului, pentru a demonstra că este momentul schimbărilor”

Print Friendly, PDF & Email

Dragoș Coman, secretar de stat în Ministerului Tineretului și Sportului, candidează, din partea PNL Călărași, pentru Camera Deputaților, în alegerile din 6 decembrie. Crede foarte mult în echipa din care face parte și este de părere că aceasta poate demonstra că e momentul schimbărilor.
”Ceea ce doresc să transmit este că toți colegii mei sunt oameni care au reușit, în scurt timp, să demonstreze că merită votul călărășenilor și întreaga apreciere a PNL, prin activitatea lor profesională.
Nu cred că există în acest moment, în județul Călărași, sau în țară, o echipă atât de tânără și frumoasă ca a noastră. Este pentru prima dată când o echipă formată din 10 tineri stă în fața dumneavoastră și a electoratului, pentru a demonstra că este momentul schimbărilor” – a declarat Dragoș Coman, într-o conferință de presă.

Material publicat la comanda Partidului Național Liberal Filiala Călărași
Executat de: SC AMG MEDIA NEWS SRL
CUI Mandatar 11200025

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Președintele PNL Călărași, Emil-Florian Dumitru: ,,Media de vârstă a candidaților PNL Călărași este de 37,5 ani, ceea ce înseamnă că este cel puțin un gest de curaj din partea partidului nostru să intre în luptă cu tineri”

sâm nov. 7 , 2020
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Președintele PNL Călărași, Emil-Florian Dumitru, este cel care deschide lista de candidați liberali pentru Camera deputaților, în alegerile din 6 decembrie 2020. Într-o conferință de presă recentă, liderul liberal a anunțat câteva priorități pe care viitorii parlamentari ai Partidului Național Liberal-Filiala Călărași le vor avea, […]