Senatorul PNL, Răducu Filipescu, a votat pentru o Românie normala

Senatorul PNL, Răducu Filipescu, a votat, astăzi, la secția de votare din incinta Școlii Gimnaziale Carol I. La ieșirea din secția de votare, liderul liberal a făcut o scurtă declarație de presă:
“O zi importantă pentru România, o zi importantă pentru noi toți. Am votat pentru o Românie normală, pentru un viitor pe care sper ca partidul meu să încerce să-l îndrepte și să-l așeze pe o cale normală. Sunt convins că președintele nostru, Klaus Iohannis va intra în turul II și de asemenea sunt convins că orice va fi contracandidatul lui în turul II, Klaus Iohannis va câștiga.

E un moment important pentru România, pentru că el va duce țara pe o cale normală, europeană… Cei care au încercat să deturneze România din drumul ei normal nu au reușit. Națiunea română va vota azi pentru viitorul ei și va vota pentru a fi în continuare europeni. Nu avem ce căuta în alte părți, nu ne putem asocia cu alții. Singura variantă este o Europă puternică, unită în care și România să fie o națiune puternică.”

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Primarul mun. Calarasi, D. Dragulin : Am votat pentru un presedinte puternic

Dum nov. 10 , 2019
“Am votat pentru o Românie normală, pentru un președinte puternic, am votat pentru democrație și libertate. Am votat pentru mine si familia mea si sunt convins ca multi dintre cei care vin la vot vor sti ce sa voteze.”, a declarat, după exercitarea votului, Daniel Stefan Dragulin, primarul municipiului Călărași. […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!