Senatorul Ciprian Pandea: ,,Vă mulțumesc pentru încredere!”

Print Friendly, PDF & Email

În cursul zilei de joi, 17 decembrie, la sediul Prefecturii Călărași au fost înmânate mandatele parlamentarilor de Călărași. Din partea PNL Călărași au ridicat mandatele deputatul Emil-Florian Dumitru și senatorul Ciprian Pandea.
Senatorul Ciprian Pandea a dorit să transmită un mesaj alegătorilor:
,,Vă mulțumesc pentru încredere! Astăzi, am preluat mandatul de senator al călărășenilor din partea Biroului Electoral Județean. Urmează depunerea jurământului și patru ani de muncă în slujba călărășenilor. Am spus, încă de la debutul campaniei electorale, că îmi doresc, prin acțiunile mele, să reușesc să îmbunătățesc imaginea Parlamentului României în rândul călărășenilor. Și voi face tot ce pot în această privință.”
Ciprian Pandea are 33 de ani și este expert în cadrul ANRE.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Deputatul Emil-Florian Dumitru: ,,De astăzi, "Dezvoltăm Călărașiul" nu mai este doar un slogan, este un obiectiv ce va sta în centrul activității mele din Parlamentul României.”

joi dec. 17 , 2020
Emil Florian Dumitru a preluat joi, 17 decembrie, mandatul de deputat, acesta fiind candidat la alegerile parlamentare din partea PNL Călărași. Deputatul a transmis următorul mesaj călărășenilor: ,,Astăzi, am preluat mandatul de deputat și tot de astăzi pot să spun că “Dezvoltăm Călărașiul” nu mai este doar un slogan. Este […]