Deputatul Emil-Florian Dumitru: ,,De astăzi, “Dezvoltăm Călărașiul” nu mai este doar un slogan, este un obiectiv ce va sta în centrul activității mele din Parlamentul României.”

Emil Florian Dumitru a preluat joi, 17 decembrie, mandatul de deputat, acesta fiind candidat la alegerile parlamentare din partea PNL Călărași.
Deputatul a transmis următorul mesaj călărășenilor:

,,Astăzi, am preluat mandatul de deputat și tot de astăzi pot să spun că “Dezvoltăm Călărașiul” nu mai este doar un slogan. Este un obiectiv ce va sta în centrul activității mele din Parlamentul României.
Pentru Călărași!
Pentru călărășeni!
Mulțumesc echipei PNL Călărasi pentru implicare și călărășenilor pentru încredere!”

Emil-Florian Dumitru are 41 de ani și ocupă, în prezent, funcția de secretar de stat în Ministerul Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Moș Crăciun a sosit, vineri, 18 decembrie, în fața Primăriei Călărași

vin dec. 18 , 2020
Autor: Florentina Chiru 18.12.2020 Moș Crăciun a sosit, vineri, 18 decembrie, în fața Primăriei Călărași unde va aștepta copiii cuminți până săptămâna viitoare. O întâlnire emoționantă, în vreme de pandemie, de la care nu au putut lipsi colindele, urările și zâmbetele micuților oferite Moșului de sub măști. Primarul Marius Dulce […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!