Scuarul de pe strada Bucureşti va fi reamenajat

Print Friendly, PDF & Email

scuarStarea deplorabilă în care se află scuarul de pe strada Bucureşti, după săpăturile pentru reabilitarea sistemului de alimentare cu apă, este în atenţia conducerii Primăriei Călăraşi. Aşa cum se cunoaşte, în primavara acestui an, edilul Daniel Drăgulin a purtat mai multe discuţii cu câţiva tineri arhitecţi, pentru găsirea unor soluţii privind amenajarea arhitecturală şi peisagistică a unor spaţii din municipiu, printre acestea fiind şi scuarul de pe strada Bucureşti. Primarul Drăgulin a precizat că se caută o soluţie optimă privind proiectarea peisagistică a acestei zone.

,,Eu am propus arhitecţilor ca înălţimea scuarului să fie mai mare, pentru a se delimita mai bine de partea carosabilă. De asemenea, se vor amenaja covoare de gazon şi vor fi montaţi arbori mici şi arbuşti. Pe scuar, vor fi montate 8-10 panouri publicitare de acelaşi tip, ce vor fi administrate numai de Primărie şi va fi instalat un sistem modern de udare a gazonului”, a spus primarul Drăgulin.

Faimoşii trandafiri, ce dădeau un aer aparte zonei scuarului, nu vor mai exista, în locul lor vor fi plantate alte tipuri de flori. În opinia primarului Drăgulin, întreţinerea trandafirilor este una destul de costisitoare.

 

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

Răducu Filipescu:,, Cu gândul la DNA, dorm liniştit!”

vin iun. 26 , 2015
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Marea majoritate a călărăşenilor îşi pune întrebarea cum conducerea administraţiei judeţene nu a intrat, până acum, în vizorul procurorilor de la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), în condiţiile în care, mai mult de jumătate dintre preşedinţii şi vicepreşedinţii consiliilor judeţene au mari probleme cu justiţia, pentru […]