Scandal electoral cu împuşcături în comuna Belciugatele

Print Friendly, PDF & Email

petre_dinei_primar_belciugatele_93762200Actuala campania electorală, aflată pe ultima sută de metri în comuna Belciugatele, a devenit extrem de tensionată.
În noaptea de 22 spre 23 mai a.c., poliţiştii din Belciugatele au fost sesizaţi despre faptul că, pe raza localităţii, a avut loc o stare conflictuală, în care a fost folosită o armă.
Din primele verificări efectuate la faţa locului, de către poliţişti, a rezultat că, pe fondul unor discuţii în contradictoriu referitoare la afişajul electoral, G. Gheorghe, de 39 ani, din comuna Belciugatele, ar fi folosit un pistol cu proiectile de cauciuc, cu care a tras către un autoturism lângă care se aflau mai multe persoane, fără a produce victime.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul infracţiunii de uz de armă fără drept, urmând să fie continuate cercetările, sub supravegherea procurorului, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii faptei.
Conflictul, se pare că, s-a produs în momentul în care un consilier local PNL i-a suprins pe fostul primar Petre Dinei, în prezent, membru PSD şi ginerele său G. Gheorghe, în timp ce rupeau afişele electorale ale contracandidaţilor de la alegerile europarlamentare. Ginerele fostului edil Dinei , G. Gheorghe a decis să pună capăt conflictului cu ajutorul unui pistol.

Please enter banners and links.

Next Post

Europarlamentare cu probleme: Străzi întregi din Călărași lipsă de pe listele de vot

Dum mai 25 , 2014
Scrutinul din 25 mai ar fi trebuit să funcționeze fără surprize pentru cetățenii care se prezintă la vot. Autoritatea Electorală Permanentă anunța că totul este pregătit pentru ca procesul de vot să se deruleze fără probleme. Nu același lucru îl pot spune călărășenii care s-au prezentat la vot și au […]