Europarlamentare cu probleme: Străzi întregi din Călărași lipsă de pe listele de vot

Print Friendly, PDF & Email

europarlamentare votScrutinul din 25 mai ar fi trebuit să funcționeze fără surprize pentru cetățenii care se prezintă la vot. Autoritatea Electorală Permanentă anunța că totul este pregătit pentru ca procesul de vot să se deruleze fără probleme. Nu același lucru îl pot spune călărășenii care s-au prezentat la vot și au constatat că strada pe care locuiesc nu este trecută pe lista de vot. Motivația președinților secțiilor de votare a fost aceea că „scăparea” ar aparține Autorității Electorale Permanente (AEP), deși listele sunt verificate şi transmise de Biroul Electoral Județean.
Astfel, sute de călărășeni au fost nevoiți să voteze pe listele suplimentare, deși ei apar pe listele de vot de ani buni de zile.
“Nu îmi explic de ce nu apare, la secţia 21, strada mea (Bd. Cuza-Vodă), în condiţiile în care mereu am votat pe lista de vot şi nu mi-am schimbat domiciliul de 20 de ani. Mi s-a spus că nu apare strada noastră din cauză că AEP a greşit listele”, ne-a declarat o cetăţeancă. Altă zonă, aceeaşi problemă: “La toate alegerile am fost trecut pe lista de vot şi, deodată, o stradă întreagă (n.r. Pompieri) nu este trecută pe listele de vot şi a trebuit să votăm pe listele suplimentare.”, ne-a spus nelămurită o altă persoană.
Este interesant de ştiut câţi cetăţeni s-au confruntat cu aceeaşi problemă, cine îşi asumă aceste greşeli şi cu ce preţ, în condiţiile în care listele suplimentare sunt folosite pentru cetăţenii care locuiesc în alt oraş, nicidecum pentru cei care sunt din localitate.

Please enter banners and links.

Next Post

A fost anunţat câştigătorul trofeului ,,FLORICELE PE CAMPII"

Dum mai 25 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱În cursul zilei de astăzi a fost stabilit clasamentul Festivalului Concurs de Muzică Uşoară « Flori de Mai », secţiunea Floricele pe câmpii. Clasamentul este următorul : Sectiunea ,,FLORICELE PE CAMPII,, Premiul ,,Mix Music,, Petcu Elena – 16 ani, Bucuresti PREMIUL I Isopescu Ana, 9 […]