Sărulești: Copil de 4 luni a suferit arsuri de la o lumânare

Print Friendly, PDF & Email

incendiuPompierii militari din cadrul Secţiei Lehliu Gară au acţionat timp de 60 de minute pe raza localităţii Săruleşti, pentru lichidarea unui incendiu, care se manifesta cu flacără şi cu fum dens la nivelul unei locuinţe.

 Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a izbucnit din cauza neglijenţei proprietarei, care a lăsat o lumânare aprinsă într-un dormitor al locuinţei, unde se afla şi copilul acesteia, în vârstă de 4 luni.

  În data de 01.06.2014, ora 19.09, un echipaj specializat de stingere din cadrul Secţiei de pompieri Lehliu Gară a fost solicitat, prin intermediul apelului unic de urgenţă 112, să acţioneze pe raza localităţii Săruleşti sat, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la nivelul unei locuinţe, proprietate individuală, aparţinând Ioanei N.  La sosirea echipajului profesionist de stingere, incendiul se manifesta violent la nivelul întregii locuinţe cu posibilitate de propagare la vecinătăţi.   Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a izbucnit din cauza neglijenţei proprietarei, Ioana N., în vârstă de 16 ani, care a lăsat o lumânare aprinsă într-un dormitor al locuinţei, unde se afla şi copilul acesteia, în vârstă de 4 luni.

Copilul a suferit arsuri de gradul I (superficiale) la nivelul feţei, în zona obrazului drept, fiind preluat de un echipaj al Serviciului judeţean de Ambulanţă, care l-a transportat de urgenţă la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucureşti, acesta aflându-se în afara oricărui pericol.

Un echipaj profesionist de stingere din cadrul Secţiei de pompieri Lehliu Gară s-a deplasat la această intervenţie cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, acţionând rapid pentru lichidarea incendiului, timp de aproximativ 60 de minute. În urma incendiului au ars: acoperişul locuinţei pe o suprafaţă de 20 de metri pătraţi, elemente de mobilier din trei camere şi aproximativ 100 de kg materiale textile.

 

Please enter banners and links.

Next Post

„ZIUA MONDIALĂ FĂRĂ TUTUN”

lun iun. 2 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱În fiecare an la data de 31 Mai, Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS), alături de parteneri marchează „Ziua Mondială fără Tutun”, pentru a sublinia riscurile de sănătate asociate consumului de tutun şi pentru a promova politicile sociale de reducere a consumului, având în vedere că […]

Te mai poate interesa