Salariaţii AJOFM Călăraşi specializaţi cum să comunice cu romii

romi sedintaLa Călăraşi s-a desfăşurat, în perioada 16 -18 ianuarie, seminarul tematic „Comunicarea cu persoanele de etnie Romă”.  Seminarul este primul  dintr-o serie de trei astfel de evenimete ce se vor derula la Călăraşi în perioada ianuarie – februarie 2013. Scopul desfăşurării acestor acţiuni îl reprezintă dezvoltarea abilităţilor de comunicare şi relaţionare eficientă a salariaţilor din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Călăraşi, cu persoanele aparţinând unor categorii considerate defavorizate pe piaţa muncii.

 Evenimentul, care s-a derulat pe parcursul a trei zile, a fost organizat de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Tulcea, în calitatea sa de beneficiar al proiectului „Formarea continuă – premiza calităţii în SPO”. Proiectul este finanţat prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Seminarul  a avut un caracter interactiv, aducâd în discuţie problemele întâmpinate de persoanele de etnie Romă în integrarea pe piaţa forţei de muncă. Organizatorii au creat premizele unor dezbateri între angajatii A.J.O.F.M. Călăraşi şi reprezentanţi ai instituţiilor care au ca obiect de activitate protecţia persoanelor cu dificutăţi de integrare (DGASPC, Departamente din cadrul Instituţiei Prefectului, al Consiliului Judetean, al Primariei, care gestioneaza problemele Romilor, etc).

 

Please enter banners and links.

Next Post

Județul Călărași este sub sub media pensiei la nivel naţional

sâm ian. 19 , 2013
În trimestrul III 2012, numărul mediu al pensionarilor în judeţul Călăraşi a fost de 79.221   persoane, mai mic cu  3,0% faţă de trimestrul III 2011 şi cu 0,8% faţă de trimestrul II 2012, fără a-i include în această situație pe pensionarii MApN, MAI, SRI, cei din evidenţa Casei de Asigurări […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!