Să fie de la noul primar? Poliţiştii se iau de nunţile organizate în stradă de rromi

Având în vedere evenimentele organizate de membrii comunităţii rrome, cu prilejul căsătoriilor, care au generat, frecvent, în ultima perioadă de timp, blocări ale traficului rutier pe drumurile publice şi tulburarea liniştii cetăţenilor din Municipiul Călăraşi, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi au ales, ca primă metodă de prevenire a unor evenimente similare, dialogul social, luând în considerare, atât interesele cetăţenilor rromi, cât şi interesele comunităţii, promovând totodată, un respect reciproc şi importanţa respectării normelor de conduită în societate. În acest sens, sunt şi au fost purtate discuţii cu liderii comunităţilor rrome din Municipiul Călăraşi, aceştia fiind asiguraţi de respectul acordat obiceiurilor  şi tradiţiilor specifice, dar şi informaţi cu privire la consecinţele nerespectării prevederilor legale aflate în vigoare.

În contextul evenimentelor produse pe raza Municipiului Călăraşi, în luna în curs, care au adus atingere atât ordinii şi liniştii publice, cât şi liberei circulaţii pe drumurile publice, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi va impune adoptarea unor măsuri ferme de acţiune, care să conducă la instalarea stării de normalitate în municipiu.

Please enter banners and links.

Next Post

Elevii care au violat-o pe eleva de la grupul şcolar Şt. Bănulescu au fost arestaţi

joi iun. 21 , 2012
Elevii grupului şcolar au fost arestaţi preventiv pentru 15 zile. Poliţiştii au stabilit că unul dintre aceştia este şi autorul unui furt de telefon mobil  În ziua de 20 iunie a.c., T. Ilie Viorel, de 17 ani şi V. Laurenţiu, de 17 ani, ambii din Comuna Perişoru, judeţul Călăraşi, suspecţi […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!