S-a rectificat bugetul propriu al municipiului Călăraşi

sediu primarieÎn şedinţa Consiliului Local de miercuri, 3 septembrie, a fost aprobată rectificarea bugetului propriu al Primăriei Călăraşi, pe acest an.

Pentru asigurarea platii salariilor din invatamantul preuniversitar de stat, precum si a hotararilor judecatoresti pentru plata unor drepturi salariale, s-au facut mai multe demersuri in vederea suplimentarii sumelor defalcate din taxa pe valoarea adaugata, obtinandu-se fondurile necesare pentru aceasta luna-septembrie.

Astfel,prin adresele nr.12061,12496 si 12923/2014, Administratia Judeteana a Finantelor Publice Calarasi, a suplimentat cu 615.000 lei bugetul alocat cheltuielilor salariale din invatamantul preuniversitar de stat (160.000 trim. III si 455.000 de lei trim.IV) si a transferat din trimestrul IV in trimestrul III, suma de 2.555.000 de lei. Drept pentru care a devenit necesara rectificarea bugetului propriu al municipiului Calarasi, se arată în Expunerea de Motive a proiectului de hotărâre.

Conform referatului Directiei Programe si Dezvoltare Locala s-a propus suplimentarea  cu 107.000 de lei a sumei alocate evenimentului „Zilele Municipiului Calarasi”, editia 2014, inclusiv Nunta de Aur si Ziua Pensionarului, prin diminuarea sumelor alocate programelor finantate din fonduri nerambursabile.

Directia   Tehnica  a propus alocarea sumei de 240.000 de lei pentru Parcare auto, str. Bucuresti, de la Belsugului şi pana la Bd.Nicolae Titulescu, prin diminuarea, cu aceeasi suma, a proiectelor finantate din FEN (Fonduri externe nerambursabile), suma care nu se  deconteaza  anul acesta.

Please enter banners and links.

Next Post

Atentie, soferi! Un accident a blocat autostrada pe ruta de deviere DN3 Lehliu-Gară - Fundulea

lun sept. 8 , 2014
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că la această oră (13:45), din cauza accidentului rutier produs pe autostrada A2, la kilometrul 53, înainte de a se intra pe ruta de deviere DN3 Lehliu-Gară – Fundulea, traficul rutier fiind intens, s-au format coloane de autovehicule pe mai mulţi […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!