S-a lansat concursul pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat

Print Friendly, PDF & Email

Miercuri, 15 septembrie 2021, s-a lansat concursul pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat, conform calendarului aprobat.
Pentru eficientizarea și transparentizarea procesului de înscriere, a fost utilizată platforma https://concursdirectori.edu.ro, realizată cu sprijinul asociației CivicNet. Acesta este un prim pas în procesul de digitalizare și profesionalizare a managementului unităților de învățământ de stat, astfel încât să se asigure stabilitatea, coerența și competența în procesul de conducere.
Până în data de 26 septembrie, ora 23:59, cei interesați să participe la concurs și-au putut crea cont, înscrie și încărca (în format digital) actele necesare dosarului, accesând https://concursdirectori.edu.ro.
Tot prin intermediul platformei, conform calendarului concursului, dosarele astfel completate și transmise de candidați vor fi evaluate în perioada 27-29 septembrie de către comisiile formate la nivel județean/național. Termenul până la care candidații află rezultatele privind evaluarea dosarului atât prin intermediul listelor oficiale publicate, cât și prin intermediul unui email trimis din platformă, este 7 octombrie.
Rezultatele finale, validate pe 17 decembrie. Numirile vor avea loc începând cu 10 ianuarie 2022.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Secretar de stat în MADR, Marius Micu: ,,Forma finală a draftului Planului Naţional Strategic va fi elaborată până la finalul anului"

vin sept. 17 , 2021
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱 Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, prin Autoritatea de Management pentru Programul Naţional de Dezvoltare Rurală (AM-PNDR) a desfăşurat o serie de consultări online cu entităţile publice şi private implicate în elaborarea Planului Naţional Strategic (PNS). Forma finală a draftului Planului Naţional Strategic va fi […]